Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Реферативна база даних (39)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-34$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА697649

Коршунов, Анна Федоровна.
Пищевые добавки [Текст] : учеб. пособ. для студ. вузов направления подгот. 051701 "Пищевые технологии и инженерия" специализации "Технология питания" / А. Ф. Коршунов, В. А. Гницевич ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 140 с. - Библиогр.: с. 140. - ISBN 978-966-385-080-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВА705264


Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : монографія / М. І. Пересічний [та ін.] ; ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2008. - 718 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 584. - ISBN 966-629-344-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА718613

Хомич, Галина Панасівна.
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 159 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-157. - ISBN 978-966-184-058-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА732634


Підходи до оцінки якості харчових добавок, спрямованих на корекцію харчування й регуляцію систем організму [Текст] : монографія / О. А. Ракша-Слюсарева [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи прод. товарів. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - 193 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 162-192. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-129-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА749490


Біологічно активні речовини і харчові добавки [Текст] : навч. посіб. для студ. всіх форм навчання спец. "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та "Промислова біотехнологія" / [Л. В. Кричковська та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 97 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95-97. - 300 (1-й з-д 1-100) прим. - ISBN 978-966-593-961-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВС55905


Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 1115 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-966-629-532-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА406735

Берестова, Аделіна Анатоліївна.
Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочно-рослинних продуктах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Берестова Аделіна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА406922

Волнянська, Олена Вікторівна.
Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2014. - 20 с. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
Р125727


Застосування харчових добавок [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 7.(8.)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8.)05140101 "Промислова біотехнологія" / Л. В. Кричковська [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 47 с. - Бібліогр.: с. 45-47. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА782202


Математичне моделювання в мікробіології та хімічній технології харчових добавок [Текст] : [навч. посіб.] / О. В. Болотін [та ін.] ; ДВНЗ "Ужгород. нац. ун-т", Каф. аналіт. хімії [та ін.]. - Ужгород : Вид-во В. Падяка, 2014. - 361, [4] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 355-361. - 200 прим. - ISBN 978-966-387-087-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ІВ221845

Brandenstein, Cai.
Modulation der Süßwahrnehmung bei Erythrit und Steviolglycosiden in Abhängigkeit von der Lebensmittelmatrix [Text] : Diss. / Cai Brandenstein ; Fachbereich Chemie der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2014. - XXIV, 199 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 127-139

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
Р128928


Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до проведення лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Філь М. І., Тесля О. Д.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 35 с. - Бібліогр.: с. 32. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА801758

Ракша-Слюсарева, Олена Анатоліївна.
Харчові добавки [Текст] : монографія / Ракша-Слюсарева О. А. ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ЛАНДОН-XXI, 2014. - 548 с. : рис. - Бібліогр.: с. 400-522. - 500 прим. - ISBN 978-617-7280-01-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ7936


Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги (CODEX STAN 192-1995, REV.9-2008, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2016. - IV, 242 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА803408


Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 30-31 трав. 2016 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Дніпропетр. облдержадмін., Ун-т харч. технологій, м. Пловдів. - Кривий Ріг : Чернявський Д. О. [вид.], 2016. - 188 с. : рис., табл. - 100 прим. - ISBN 978-617-7250-61-5

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА809924


Безпека та ризики харчових добавок [Текст] : [довідник] / Войціцький В. М. [та ін.]. - Київ : Компринт, 2016. - 174 с. : табл. - Бібліогр.: с. 173. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-373-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВС62576

Філінська, Тетяна Геннадіївна.
Харчові полісахариди. Виробництво, властивості, використання [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г., Черваков О. В., Філінська А. О. ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2017. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 241-245. - 300 прим. - ISBN 978-966-8018-98-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
Р132781


Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до виконання контрол. робіт, тести для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комец. акад. ; [уклад.: М. І. Філь, О. Д. Тесля]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА820285


Безпека та ризики добавок в продуктах харчування, косметиці та засобах особистої гігієни [Текст] : довідник / Войціцький В. М. [та ін.]. - Вид. 2-ге, перероб і допов. - Київ : Компринт, 2018. - 295 с. : табл. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-704-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
20.
ВА837219


Продукти нанотехнології: цитрати біоелементів (хімічна характеристика, біологічна дія, сфера застосування) [Текст] : [монографія] / М. П. Гуліч [та ін.] ; під ред. д-ра мед. наук, проф. М. П. Гуліч, канд. хім. наук, ст. наук. співробітник Н. Л. Ємченко ; ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Медінформ, 2018. - 201, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-409-215-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського