Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (71)
Пошуковий запит: (<.>A=МАЛЕЖИК$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
Р104426


Холодильна технологія [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВА638660


Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 61 с. - Бібліогр.: с. 58

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Р104427


Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с.15

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Р98896


Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 34 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
Р99260


Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи: Для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, М. М. Жеплінська. - К. : НУХТ, 2003. - 14 с.: табл. - Бібліогр.: с. 14

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА670551


Технологія консервування [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 86 с. - Бібліогр.: с. 86

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Р100560


Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів [Текст] : метод. вказівки до виконання дипломного проектування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 36 с. - Бібліогр.: с. 35

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
Р101270


Технологія зберігання плодів і овочів [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 29 с.: табл. - Бібліогр.: с. 29

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
Р99429


Технологічні розрахунки, облік і звітність [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Н. А. Жестерова. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВС68885


Слов'янський світ і Україна [Текст] : зб. наук. пр. на пошану ректора Рівнен. держ. гуманітар. ун-ту, проф. Руслана Постоловського / [Ґ. Базюр та ін. ; відп. ред. В. Шеретюк] ; Рівнен. держ. гуманітар. ун-т. - Рівне : О. Зень [вид.], 2021. - 430 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим. - ISBN 978-617-601-377-8

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
Р105803


Сертифікація, ліцензування та управління якістю [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Н. А. Жестерева. - К. : НУХТ, 2005. - 11 с. - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА756302

Сергієнко, В. П.
Комп'ютерні технології в тестуванні [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. пед. навч. закл. / Сергієнко В. П., Малежик М. П., Сіткар Т. В. ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Луцьк : Гадяк Жанна Володимирівна : Волиньполіграф, 2012. - 295 с. : рис. - Бібліогр.: с. 291-295. - 300 прим. - ISBN 978-966-2379-55-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА652288


Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. технол. спец. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 64 с.: рис. - Бібліогр.: с. 62

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВС37858


Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : підручник для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготовки "Харчова технологія та інженерія" / І. Ф. Малежик [та ін.] ; ред. І. Ф. Малежик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 400 с.: іл. - Бібліогр.: с. 395-396. - ISBN 966-612-023-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА585398


Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : лабораторний практикум: Навч. посібник для студ. спец. 7.0902, 7.0916, 7.0917, 7.0925 / І. Ф. Малежик [та ін] ; ред. І. Ф. Малежик ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1997. - 276 с. - ISBN 5-8238-0579-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА867581


Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум / [І. Ф. Малежик та ін.] ; за ред. проф. І. Ф. Малежика ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2016. - 246 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 244. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-179-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА717384


Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / І. Ф. Малежик [та ін.] ; ред. І. Ф. Малежик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 223 с. - Бібліогр.: с. 211-212. - ISBN 966-612-055-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВС55915


Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / [І. Ф. Малежик та ін.] ; за ред. проф. І. Ф. Малежика ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 543 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 533-536. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-115-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
Р95022


Програма переддипломної практики на консервних заводах для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін]. - К. : НУХТ, 2002. - 15 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА847911


Підготовка майбутніх педагогів до використання інформаційно-комунікаційних технологій в професійній діяльності [Текст] : [колект.] монографія / [В. А. Мізюк та ін. ; упоряд. Н. М. Гнедко ; за заг. ред. І. С. Войтовича]. - Луцьк : Гадяк Ж. В. [вид.] : Волиньполіграф, 2020. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-617-7843-01-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського