Пошуковий запит: (<.>A=МАЛЕЖИК$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | Р104426
Холодильна технологія [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА638660
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 61 с. - Бібліогр.: с. 58
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | Р104427
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с.15
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | Р98896
Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 34 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | Р99260
Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи: Для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, М. М. Жеплінська. - К. : НУХТ, 2003. - 14 с.: табл. - Бібліогр.: с. 14
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА670551
Технологія консервування [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 86 с. - Бібліогр.: с. 86
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | Р100560
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів [Текст] : метод. вказівки до виконання дипломного проектування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 36 с. - Бібліогр.: с. 35
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | Р101270
Технологія зберігання плодів і овочів [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 29 с.: табл. - Бібліогр.: с. 29
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | Р99429
Технологічні розрахунки, облік і звітність [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Н. А. Жестерова. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА848190
Малежик, Петро Михайлович. Технічна підготовка майбутніх фахівців з інформаційних технологій [Текст] : монографія / П. М. Малежик ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Волиньполіграф, 2020. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-222. - 300 прим. - ISBN 978-617-7843-00-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА447580
Малежик, Петро Михайлович. Теоретичні й методичні засади технічної підготовки майбутніх фахівців з інформаційних технологій [Текст] : автореф. дис. ... д-ра пед. наук : 13.00.02 / Малежик Петро Михайлович ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ, 2020. - 34 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА383706
Малежик, Дмитро Іванович. Творча інтелігенція Української РСР в повоєнний період (1945-1953 рр.) [Текст] : автореф. дис. ... канд. іст. наук : 07.00.01 / Малежик Дмитро Іванович ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - К., 2011. - 16 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС129154
Малежик, Дмитро Іванович. Творча інтелігенція Української РСР в повоєнний період (1945-1953 рр.) [Текст] : дис. ... канд. іст. наук : 07.00.01 / Малежик Дмитро Іванович ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - К., 2011. - 253 арк. - Бібліогр.: арк. 186-245.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ВС68885
Слов'янський світ і Україна [Текст] : зб. наук. пр. на пошану ректора Рівнен. держ. гуманітар. ун-ту, проф. Руслана Постоловського / [Ґ. Базюр та ін. ; відп. ред. В. Шеретюк] ; Рівнен. держ. гуманітар. ун-т. - Рівне : О. Зень [вид.], 2021. - 430 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим. - ISBN 978-617-601-377-8
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | Р105803
Сертифікація, ліцензування та управління якістю [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Н. А. Жестерева. - К. : НУХТ, 2005. - 11 с. - Бібліогр.: с. 10-11
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА407147
Малежик, Юлія Миколаївна. Розвиток мистецької освіти в Україні (друга половина XX століття) [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.01 / Малежик Юлія Миколаївна ; Кіровогр. держ. пед. ун-т ім. Володимира Винниченка. - Кіровоград, 2014. - 20 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС145761
Малежик, Юлія Миколаївна. Розвиток мистецької освіти в Україні (друга половина XX століття) [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.01 / Малежик Юлія Миколаївна ; Кіровоград. держ. пед. ун-т ім. Володимира Винниченка. - Кіровоград, 2014. - 246, [5] арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 188-225.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ВА717384
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / І. Ф. Малежик [та ін.] ; ред. І. Ф. Малежик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 223 с. - Бібліогр.: с. 211-212. - ISBN 966-612-055-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВС55915
Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / [І. Ф. Малежик та ін.] ; за ред. проф. І. Ф. Малежика ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 543 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 533-536. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-115-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВС37858
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : підручник для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготовки "Харчова технологія та інженерія" / І. Ф. Малежик [та ін.] ; ред. І. Ф. Малежик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 400 с.: іл. - Бібліогр.: с. 395-396. - ISBN 966-612-023-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |