Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (9)Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (291)Журнали та продовжувані видання (22)
Пошуковий запит: (<.>A=Михайлов В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 269
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВС67109


TNM класифікація злоякісних пухлин [Текст] : [метод. посіб.] / [за ред. проф.А. І. Шевченка ; пер. з англ.: О. П. Колесник та ін.] ; International Union Against Cancer. - 8-ме вид. - Вінниця : Нова Книга, 2019. - 87 с. : іл. - ISBN 978-966-382-781-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВА783546


Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис. - 30 прим. - ISBN 978-966-405-304-1

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА769184


Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. / Голов. упр. економіки Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 с. : рис., табл. - Текст укр., рос. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-268-6

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА789390


Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. / Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 с. : рис., табл. - Текст укр. та рос. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-341-6

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА746045


Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання [Текст] : монографія / [П. П. Пивоваров та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 444 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 392-443. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-229-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Онищенко О. С. Р338


Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] : реферат / [П. П. Пивоваров та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 11 с. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Онищенко О. С. Р339


Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] / [Пивоваров П. П. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 22 с. : іл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
В358735/1

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
В358735/2

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
В358735/3

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА726332


Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" [Текст] : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28-29 жовтня 2009 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Ред. кол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. - 212 с. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-135-1

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
В355736/1

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015.
Ч. 1. - 2015. - 450 с. : рис., табл. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-360-7

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
В355441/1

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол. О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін, Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 .
Ч. 1. - 2014. - 468 с. : рис., табл. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-323-2

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
В355441/2

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014.
Ч. 2. - 2014. - 502 с. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-324-9

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
В355736/2

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015.
Ч. 2. - 2015. - 516 с. : рис., табл. - Текст укр. та англ. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-359-1

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА795156


Автоматизація виробничих процесів [Текст] : підручник / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 185 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-355-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Будівництво   
17.
ВС41292


Автоматизация систем вентиляции и кондиционирования воздуха [Текст] / Е. С. Бондарь [и др.] ; общ. ред. Е. С. Бондарь. - К. : ТОВ "Видавничий будинок "Аванпост-Прим", 2005. - 560 с.: рис. - ISBN 966-8571-15-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА736929


Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2011. - 223 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 213-223. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-193-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
В352966/Ч. 1

Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Текст] : тези доп. веукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 23 берез. 2011 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харк. облдержадмін., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], [2011].
Ч. 1. - [2011]. - 499 с. : рис., табл. - 150 прим. - ISBN 978-966-405-198-6

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
В352966/Ч. 2

Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Текст] : тези доп. веукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 23 берез. 2011 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харк. облдержадмін., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], [2011].
Ч. 2. - [2011]. - 475 с. : табл. - Текст укр., англ. - 150 прим. - ISBN 978-966-405-199-3

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського