Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (16)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Ощипок І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС108155

Ощипок, Ігор Миколайович.
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Ощипок Ігор Миколайович ; Львівський національний ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2008. - 399 арк. - арк. 331-354

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА358598

Ощипок, Ігор Миколайович.
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.12 / Ощипок Ігор Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 35 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА668211


Навчальний посібник з технології жирів і жирозамінників для студентів факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" [Текст] / Р. Й. Кравців [и др.] ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів. - Л. : [б.в.], 2005. - 93 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-91

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА764610


Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : метод. вказівки до викон. завдань лаб. і контрол. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 63 с. : табл. - Бібліогр.: с. 52. - 60 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
Р123082


Університетська освіта [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи і оформ. звітів з навч. практики для студ. напряму підгтов. 6.140101 "Готельно-ресторання справа" (ден. та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 43 с. - Бібліогр.: с. 42-43. - 50 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р123594


Методичні вказівки до написання та оформлення дипломного проекту для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спеціальностей 7.14010101 і 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" ОКР "спеціаліст" та ОКР "магістр" всіх форм навчання [Текст] / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 39 с. : рис. - Бібліогр.: с. 22-26. - 60 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Р125745


Методика викладання у вищій школі [Текст] : метод. вказівки і завдання до практ. та індивід. робіт, тести для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освіт.-кваліфікац. рівня "магістр" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М., Пономарьов П. Х., Сирохман І. В.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 39 с. - Бібліогр.: с. 38-39. - 50 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
Р125968


Методика викладання у вищій школі [Текст] : метод. вказівки та завдання до самост. роботи студентів спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освіт.-кваліфікац. рівня "магістр" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М., Пономарьов П. Х., Сирохман І. В.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 27 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 27. - 50 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА782971


Методологія і організація наукових досліджень. Тексти лекцій, завдання для самостійної роботи студентів, тести [Текст] : для студентів спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2014. - 51 с. - Бібліогр.: с. 50. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА782980


Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] : завдання та метод. вказівки до лаб. робіт для студентів товарознав.-комерц. ф-ту спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М., Козловська Л. В., Арсиненко Н. О.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2014. - 55 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 53-54. - 100 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА790915


Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до написання та оформ. курс. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Ощипок І. М., Філь М. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 59 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 58-59. - 100 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
Р128149


Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 7.14010101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Ощипок І. М., Петришин Н. З., Філь М. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 39 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 37. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Р128927


Барна справа [Текст] : завдання та метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М. та ін.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 47 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 45. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
Р128921


Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : тест. завдання для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 31, [1] с. - Бібліогр.: с. 30-[32]. - 100 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
Р129114


Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 47 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 30. - 100 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
Р129981


Обладнання закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до написання та оформ. курс. проектів для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 24 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 24. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА821300

Ощипок, Ігор Миколайович.
Харчові технології: доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні технології утримання [Текст] : монографія / І. М. Ощипок ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 219 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 211-219. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-213-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
Р133814


Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підгот. 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр" (ден. і заоч. форми навчання) / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: Ощипок І. М., Петришин Н. З., Попович М. П.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 39 с. : табл. - Бібліогр.: с. 35. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
Р133816


Основи автоматизованого проектування [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підгот. 181 "Харчові технології" (ден. і заоч. форми навчання) / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: Ощипок І. М., Бліщ Р. О.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 39, [1] с. : рис. - Бібліогр.: с. [40]. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Будівництво   
20.
ВА827766


Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навчання / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: І. М. Ощипок, Р. О. Бліщ]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018. - 91 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 75-77. - 100 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
  




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського