Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (2)Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (20)Реферативна база даних (340)Журнали та продовжувані видання (17)
Пошуковий запит: (<.>A=ЧЕРЕВК$<.>+<.>A=ІРИНА$<.>+<.>A=АНАТОЛІЇВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 292
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА783546


Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис. - 30 прим. - ISBN 978-966-405-304-1

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВА795305


Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 верес. 2015 р. / Запоріз. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: В. М. Кюрчев (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 360 с. : табл., рис. - Окр. ст. рос., англ. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-369-0

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА824153


Інноваційні підходи до забезпечення фінансової безпеки України: мікро- та макрорівні [Текст] : кол. монографія / за ред. Черевка О. В. ; Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького. - Черкаси : Чабаненко Ю . А. [вид.], 2017. - 364 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-966-920-272-7

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА789390


Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. / Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 с. : рис., табл. - Текст укр. та рос. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-341-6

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА769184


Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. / Голов. упр. економіки Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 с. : рис., табл. - Текст укр., рос. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-268-6

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
В358735/1

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
В358735/3

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
В358735/2

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА726332


Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" [Текст] : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28-29 жовтня 2009 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Ред. кол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. - 212 с. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-135-1

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
В355736/2

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015.
Ч. 2. - 2015. - 516 с. : рис., табл. - Текст укр. та англ. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-359-1

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
В355441/1

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол. О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін, Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 .
Ч. 1. - 2014. - 468 с. : рис., табл. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-323-2

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
В355441/2

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014.
Ч. 2. - 2014. - 502 с. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-324-9

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
В355736/1

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015.
Ч. 1. - 2015. - 450 с. : рис., табл. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-360-7

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
В356495/1

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р. : у 2 ч. / [відп. ред. О. І. Черевко] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2016.
Ч. 1. - 2016. - 412 с. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-392-8

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
В356495/2

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р. : у 2 ч. / [відп. ред. О. І. Черевко] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2016.
Ч. 2. - 2016. - 594 с. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-391-1

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА812605

Ватченко, Олександра Борисівна.
Інноваційний розвиток підприємства [Текст] : навч. посіб. / О. Б. Ватченко, Б. С. Ватченко, О. Л. Черевко ; Ун-т мит. справи та фінансів. - Дніпро : Акцент, 2017. - 403 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-921-108-8

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС86529

Черевко, Ігор Михайлович.
Інтегральні многовиди та апроксимаційні методи дослідження диференціально-функціональних рівнянь [Текст] : дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.01.02 / Черевко Ігор Михайлович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 300 арк. - арк. 262-290

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА333877

Черевко, Ігор Михайлович.
Інтегральні многовиди та апроксимаційні методи дослідження диференціально-функціональних рівнянь [Текст] : автореф. дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.01.02 / Черевко Ігор Михайлович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 32 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВС45801

Черевко, Георгій Владиславович.
Інтелектуальна власність [Текст] : навч. посіб. / Г. В. Черевко. - К. : Знання, 2008. - 412 c. - Бібліогр.: с. 375-384. - ISBN 978-966-346-583-8

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
  




Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
Основний фонд
Зал публікацій ООН


      
20.
ВА796550


Інтелектуальна власність: погляд з XXI століття [Текст] : зб. наук. пр. за матеріалами V Всеукр. наук.-практ. конф. (15-16 жовт. 2015 р.) / Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького [та ін.] ; [за заг. ред. О. В. Черевка, О. П. Орлюк]. - Черкаси : ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2015. - 247 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 70 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського