Пошуковий запит: (<.>A=Шапорова Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
|
| | |
|
1. | ДС75461
Шапорова, Тетяна Миколаївна. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шапорова Тетяна Миколаївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 235 арк. - арк. 157-187
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА320482
Шапорова, Тетяна Миколаївна. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М.Шапорова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВС44425
Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення [Текст] : підручник для студ. ВНЗ / А. А. Дубініна [та ін.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - К. : Професіонал, 2007. - 375 с.: табл. - Бібліогр.: с. 371-375. - ISBN 978-966-370-054-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |