Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>A=Штангеєва Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7

      
1.
РА294592сл

Штангеєва, Надія Іванівна.
Удосконалення та розробка технологій виробництва кристалічного цукру та рідких цукропродуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеєва Надія Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 52 с.
Для сл. користування

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВА613730


Технологічний облік у цукровому виробництві [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл., що навчаються за спец. "Технологія цукристих речовин" / Н. І. Штангеєва [та ін.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : РВЦ УДУХТ, 2001. - 171 с. - Бібліогр.: с. 170-171. - ISBN 966-612-008-9

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Р99431


Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин", спеціалізації "Мікробіологія виробництв цукристих речовин" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. А. Гусятинська, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2003. - 27 с. - Бібліогр.: с. 27

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Р100374


Фізико-хімічні основи виробництва цукру [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. П. Рева, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА651910


Тлумачний словник з технології та обладнання бурякоцукрового виробництва [Текст] : основні терміни / В. А. Лагода [та ін.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2004. - 84 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд


      
6.
Р104261


Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" спеціалізації "Технологія крохмалю та крохмалепродуктів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2005. - 35 с. - Бібліогр.: с. 34

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
В359811/1

Гніцевич, Вікторія Альбертівна
Харчові технології [Текст] : підручник / В. А. Гніцевич, М. Ф. Кравченко, Н. І. Штангеєва ; Держ. торг.-екон. ун-т. - Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 . - ISBN 978-966-918-108-4 (заг.).
Т. 1 : Технологія продуктів рослинного походження. - 2024. - 411 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 410-411. - 80 прим. - ISBN 978-966-918-109-1 (Т. 1)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського