Пошуковий запит: (<.>K=БІСКВІТ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС76918
Чудік, Юлія Вікторівна. Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Чудік Юлія Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - Х., 2002. - 316 арк. - арк. 164-182
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА363772
Собко, Анна Борисівна. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Собко Анна Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА302239
Чорна, Ніна Вікторівна. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чорна Ніна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА320699
Чудік, Юлія Вікторівна. Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Чудік Юлія Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ2564
Рулети бісквітні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА372665
Черевична, Наталія Іванівна. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Черевична Наталія Іванівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 17 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА372966
Марцин, Тетяна Олександрівна. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Марцин Тетяна Олександрівна ; Київ. нац. торговельно-екон. ун-т. - К., 2010. - 23 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС120578
Черевична, Наталія Іванівна. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Черевична Наталія Іванівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 303 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 278-303.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА381838
Філь, Марія Іванівна. Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Філь Марія Іванівна ; Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 23 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС122236
Марцин, Тетяна Олександрівна. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Марцин Тетяна Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 145, [81] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 131-145.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВС52662
Смаковець, Олена. Чудові торти [Текст] : бісквіти, безе, шоколадні, фруктові, сирні / [О. Смаковець]. - Х. : Аргумент Принт, 2012. - 95 с. : кольор. іл. - (Вдалі рецепти). - 2000 прим. - ISBN 978-617-594-236-9. - ISBN 978-617-594-269-7 (серія) Авт. зазнач. у вих. відом.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
| |
|
| | |
|
12. | ДС127488
Філь, Марія Іванівна. Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Філь Марія Іванівна ; Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 323 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 300-323.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА756801
Самохвалова, Ольга Володимирівна. Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів [Текст] : монографія / [О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-106. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-255-6 Авт. на тит. арк. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА396821
Капетула, Сергій Маркіянович. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Капетула Сергій Маркіянович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА403759
Котузаки, Олена Миколаївна. Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Котузаки Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА410551
Гасанова, Анна Едуардівна. Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гасанова Анна Едуардівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА422066
Абрамова, Асьят Георгіївна. Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Абрамова Асьят Георгіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ8407
Бісквіти. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1466-90 ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА424638
Стрілець, Ірина Петрівна. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Стрілець Ірина Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА435077
Кобець, Олена Сергіївна. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кобець Олена Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |