Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (93)
Пошуковий запит: (<.>K=БІСКВІТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС76918

Чудік, Юлія Вікторівна.
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Чудік Юлія Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - Х., 2002. - 316 арк. - арк. 164-182

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА363772

Собко, Анна Борисівна.
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Собко Анна Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА302239

Чорна, Ніна Вікторівна.
Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чорна Ніна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА320699

Чудік, Юлія Вікторівна.
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Чудік Юлія Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ2564


Рулети бісквітні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА372665

Черевична, Наталія Іванівна.
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Черевична Наталія Іванівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 17 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА372966

Марцин, Тетяна Олександрівна.
Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Марцин Тетяна Олександрівна ; Київ. нац. торговельно-екон. ун-т. - К., 2010. - 23 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС120578

Черевична, Наталія Іванівна.
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Черевична Наталія Іванівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 303 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 278-303.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА381838

Філь, Марія Іванівна.
Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Філь Марія Іванівна ; Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 23 с. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС122236

Марцин, Тетяна Олександрівна.
Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Марцин Тетяна Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 145, [81] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 131-145.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВС52662

Смаковець, Олена.
Чудові торти [Текст] : бісквіти, безе, шоколадні, фруктові, сирні / [О. Смаковець]. - Х. : Аргумент Принт, 2012. - 95 с. : кольор. іл. - (Вдалі рецепти). - 2000 прим. - ISBN 978-617-594-236-9. - ISBN 978-617-594-269-7 (серія)
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу


      
12.
ДС127488

Філь, Марія Іванівна.
Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Філь Марія Іванівна ; Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 323 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 300-323.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА756801

Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів [Текст] : монографія / [О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-106. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-255-6
Авт. на тит. арк. не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА396821

Капетула, Сергій Маркіянович.
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Капетула Сергій Маркіянович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА403759

Котузаки, Олена Миколаївна.
Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Котузаки Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА410551

Гасанова, Анна Едуардівна.
Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гасанова Анна Едуардівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА422066

Абрамова, Асьят Георгіївна.
Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Абрамова Асьят Георгіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ8407


Бісквіти. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1466-90 ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА424638

Стрілець, Ірина Петрівна.
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Стрілець Ірина Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА435077

Кобець, Олена Сергіївна.
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кобець Олена Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського