Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (52)
Пошуковий запит: (<.>U=Л868$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС92941

Федорова, Діна Володимирівна.
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федорова Діна Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 191 арк. + дод. - арк. 172-191

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС75361

Золотарева, Людмила Анатольевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС108251

Полумбрик, Максим Олегович.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис., табл. - арк. 137-155

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС65518

Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС70158

Якимів, Ольга Володимирівна.
Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Львівський держ. медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2001. - 156 арк.: рис. - арк. 123-147

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС96678

Полякова, Олена Іванівна.
Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 256 арк.: табл. - арк. 183-198

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС100766

Оболкіна, Віра Іллівна.
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 370 арк.+ 250арк. (дод.). - арк. 339-370
Дві кн. одиниці

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА340030

Полякова, Олена Іванівна.
Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА342238

Бабіч, Оксана Вікторівна.
Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бабіч Оксана Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА343716

Федорова, Діна Володимирівна.
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федорова Діна Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА347518

Оболкіна, Віра Іллівна.
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 40 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА310533

Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА314161

Якимів, Ольга Володимирівна.
Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Київська медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика. - К., 2001. - 19 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА322433

Золотарьова, Людмила Анатоліївна.
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА357192

Полумбрик, Максим Олегович.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА371049

Дорохович, Вікторія Віталївна .
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торгово-екон. ун-т . - К., 2010. - 38 с. : іл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА370976

Яременко, Оксана Михайлівна.
Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Яременко Оксана Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС115224

Яременко, Оксана Михайлівна.
Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Яременко Оксана Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 270 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 147-162

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА378565

Прилуцька, Ліна Петрівна.
Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Прилуцька Ліна Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА379193

Сєногонова, Людмила Іванівна.
Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Сєногонова Людмила Іванівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського