Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (3)Наукова електронна бібліотека (25)Автореферати дисертацій (90)Реферативна база даних (512)Журнали та продовжувані видання (6)
Пошуковий запит: (<.>K=КОНДИТЕРСЬК$<.>+<.>K=ВИРІБ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 234
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС94924

Уніят, Алла Володимирівна.
Фінансовий аналіз інвестиційної привабливості проектів (на прикладі підприємств кондитерської промисловості) [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Уніят Алла Володимирівна. - Т., 2002. - 202 арк.: табл. - арк. 152-163

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС101342

Карпенко, Юрій Михайлович.
Формування і реалізація маркетингових стратегій в кондитерській промисловості України [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / Карпенко Юрій Михайлович ; Київський національний економічний ун-т. - К., 2001. - 241 арк. - арк. 201-211

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС102379

Денисенко, Тетяна Миколаївна.
Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС103020

Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335
Дві кн. одиниці

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС58129

Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС62472

Нечепуренко, Володимир Миколайович.
Фінансовий механізм залучення іноземних інвестицій в умовах економіки перехідного періоду (на прикладі підприємств кондитерської промисловості України) [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.04.01 / Нечепуренко Володимир Миколайович ; Українська академія банківської справи. - Суми, 1998. - 161 л. - л. 154-161

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС59271

Василевич, Олена Вікторівна.
Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС61859

Водотика, Олександр Миколайович.
Акціонування підприємства кондитерської промисловості із залученням закордонного інвестора і забезпечення його конкурентоздатності в умовах трансформації економіки України [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.02.03 / Водотика Олександр Миколайович ; Харківський держ. ун-т. - Х., 1998. - 182 л. - л. 168-182

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС63751

Медведєва, Анжеліка Олександрівна.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л. - л.122-141

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС68839

Озеран, Алла Володимирівна.
Управлінський облік витрат на підприємствах кондитерської галузі України [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Озеран Алла Володимирівна ; Київський національний економічний ун-т. - К., 2000. - 264 арк. - арк. 195-210

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС65518

Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС65616

Лагода, Тетяна Володимирівна.
Формування ринку продовольчих товарів України (на прикладі кондитерської промисловостї) [Текст] : дис...канд. екон. наук: 08.07.01 / Т.В.Лагода ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 233 арк. - арк. 178-199

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ДС67450

Ратушенко, Антоніна Тарасівна.
Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ратушенко Антоніна Тарасівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 141 арк.+ дод. - арк. 121-141

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС64397

Олексієнко, Наталія Валентинівна.
Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Олексієнко Наталія Валентинівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 298 л. - л. 160-177

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС70158

Якимів, Ольга Володимирівна.
Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Львівський держ. медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2001. - 156 арк.: рис. - арк. 123-147

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС72121

Радкевич, Лариса Альбертівна.
Розвиток ринку кондитерських виробів в Україні: конкурентні аспекти [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / Радкевич Лариса Альбертівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 235 арк. - арк.167-176

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС74892

Яценко, Володимир Миколайович.
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Яценко Володимир Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 209 арк. - арк. 159-171

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС96730

Закревська, Людмила Миколаївна.
Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Закревська Людмила Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 211 арк.: табл. - арк. 184-195

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ДС96986

Кошовий, Василь Олександрович.
Удосконалення елементів технології вирощування соняшнику кондитерського напрямку при зрошенні в умовах півдня України [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.01.02 / Кошовий Василь Олександрович ; Херсонський держ. аграрний ун-т. - Херсон, 2006. - 176 арк. - арк. 123-142

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ДС100766

Оболкіна, Віра Іллівна.
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 370 арк.+ 250арк. (дод.). - арк. 339-370
Дві кн. одиниці

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського