Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (2)Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (29)Реферативна база даних (125)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>K=М'ЯСНІ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 80
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС67213

Кропивка, Світлана Йосипівна.
Відгодівельні і м'ясні якості свиней при згодовуванні кормових бобів [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Кропивка Світлана Йосипівна ; Інститут землеробства і біології тварин УААН. - Л., 2000. - 141 арк. - арк. 103-122

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС89847

Коваль, Ольга Анатоліївна.
Продуктивні та м'ясні якості свиней червоно-поясної спеціалізованої лінії при відгодівлі до різних вагових кондицій [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Коваль Ольга Анатоліївна ; Миколаївський держ. аграрний ун-т. - Миколаїв, 2005. - 140 арк.: рис. - арк. 115-137

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС58914

Осередчук, Роман Степанович.
Вплив селенових сполук і вітамінів Е та РР на фізіологічні процеси і м'ясні якості бичків [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 03.00.13 / Осередчук Роман Степанович ; Львівська академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 1998. - 140 л. - л. 105-140

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС100091

Усаченко, Лариса Михайлівна.
Обмінні процеси, продуктивні та м'ясні якості бугайців за мікроелементної корекції раціонів [Текст] : дис... канд. вет. наук: 03.00.13 / Усаченко Лариса Михайлівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2006. - 158 арк. - арк. 117-158

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА336880

Коваль, Ольга Анатоліївна.
Продуктивні та м'ясні якості свиней червоно-поясної спеціалізлваної лінії при відгодівлі до різних вагових кондицій [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Коваль Ольга Анатоліївна ; Херсонський держ. аграрний ун-т. - Херсон, 2005. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА350821

Усаченко, Лариса Михайлівна.
Обмінні процеси, продуктивні та м'ясні якості бугайців за мікроелементної корекції раціонів [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 03.00.13 / Усаченко Лариса Михайлівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2007. - 20 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА301081

Осередчук, Роман Степанович.
Вплив селенових сполук і вітамінів Е та РР на фізіологічні процеси і м'ясні якості бичків [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 03.00.13 / Осередчук Роман Степанович ; Львівська академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Львів, 1998. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА310037

Кропивка, Світлана Йосипівна.
Відгодівельні і м'ясні якості свиней при згодовуванні кормових бобів [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Кропивка Світлана Йосипівна ; Львівська держ. академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2000. - 17 с.: табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА369659

Васильєв, Руслан Олександрович.
М'ясні якості свиней при згодовуванні комбінованого силосу з включенням зеленої маси амаранту [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Васильєв Руслан Олександрович ; Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2009. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Р77770


М'ясні товари [Текст] : конспект лекцій / Київський торговельно-економічний ін-т ; сост. Н. . Притульська, В. Міцик. - К. : [б.в.], 1994. - 33 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
11.
Р81374


Методичні вказівки для самостійного вивчення та підготовки до усного заліку з курсу "Товарознавство продовольчих товарів". Розділи: "Харчові жири", "Молочні та яєчні товари", "М'ясні товари", "Рибні товари" [Текст] : для студ. товарознавчого фак. заоч. форми навч. та спец. 7.050301 "Товарознавство і торгівля продовольчими товарами", 7.050303 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050304 "Захист прав споживачів", 7.050305 "Зберігання продовольчих товарів" / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Є. В. Тищенко [та ін.]. - К. : [б.в.], 1997. - 30 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
В343194/Вип. 3

Франко, Ольга Федорівна
Практична кухня [Текст] / О. Ф. Франко ; упоряд., текстологічна обробка О. П. Сенатович. - Л. : Каменяр, 1995 . - (Переписи старої кухні). - ISBN 5-7745-0594-4.
Вип. 3 : М'ясні та рибні страви. - [Б. м.] : [б.в.], 1995. - 80 с. - ISBN 5-7745-0597-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ931


Консерви овочеві, овоче-фруктові, овоче-м'ясні для дитячого харчування. Технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІІІ, 30 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ929


М'ясо та м'ясні продукти. Визначання pH (контрольний метод) (ISO 2917:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
Р102221


Товарознавство продовольчих товарів (смакові м'ясні, яєчні товари і харчові концентрати) [Текст] : індивід. завдання для контр. і самост. роботи студ. спец. 6.050301 заоч. форми навч. / уклад. І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2004. - 28 с. - Бібліогр.: с. 3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ2758


Консерви м'ясні фаршеві. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12186-77, ГОСТ 12187-66, ГОСТ 12296-66, ГОСТ 12297-66; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ2857


Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.08.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ3037


Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-08-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ3271


М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення загального вмісту нітриту (контрольний метод)(ISO 2918:1975, IDT) [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - II, [8 c.]. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ3265


М'ясо та м'ясні продукти. Визначення вмісту вільного жиру (ISO 1444:1996, IDT) [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського