Пошуковий запит: (<.>K=ЦУКОР$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | СТ1591
Цукор; Умови тривалого зберігання [Текст] / розроб. В. Штангеєв. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | СТ1592
Цукор; Метод визначення гранулометричного складу [Текст] / розроб. В. Штангеєв. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | СТ2018
Цукор; Визначання нерозчинних речовин методом мембранного фільтрування [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
4. | СТ537
Цукор: Правила приймання і методи відбирання проб [Текст]. - На заміну ГОСТ 12569-85; Введ. 2001.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2000. - II, 7с., II, 7 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
5. | СТ305
Цукор: Метод визначення сахарози [Текст] / ГОСТ 12571-98. - На заміну ГОСТ 12571-86; Введ.1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 7с., ІІІ, 7 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
6. | СТ440
Цукор: Метод визначення вологи та сухих речовин [Текст] / ГОСТ 12570-98. - На заміну ГОСТ 12570-67; Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІ, 4с., ІІ, 4 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
7. | СТ7485
Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб [Текст]. - На заміну ДСТУ 3824-98 (ГОСТ 12569-99) ; Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СО24481
Цукор. Нормативні документи [Текст] : довідник / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001. - 295 с.: рис. - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація "). - ISBN 966-7961-06
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ713
Цукор. Методи визначення редукувальних речовин [Текст] / розроб. В. О. Штангеєв [та ін.]. - На заміну ГОСТ 12575-86; Чинний від 2002.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с.; ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
10. | СТ3934
Цукор. Методи визначення кольоровості і каламутності розчину [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 2075-92 (ГОСТ 12472-93)); чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 9, III, 9 с. - (Національний стандарт України) Укр. та рос. мовами
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ3238
Цукор. Методи визначання органолептичних показників [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням чинності ГОСТ 12576-89; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ1781
Цукор. Методи визначання маси нетто [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12573-67; Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ1962
Цукор. Методи визначання мікробіологічних показників [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ1782
Цукор. Метод визначання феродомішок [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12573-67; Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ4107
Цукор. Метод визначання крохмалю [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ4138
Цукор-сирець тростинний. Технічні умови постачання [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ2214
Цукор-пісок та цукор-рафінад. Метод визначання пластівців [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ3301
Цукор пресований. Метод визначення міцності [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | СТ3302
Цукор пресований. Метод визначення дріб'язку [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | АО275761
Біла, Сніжана. Цукор на дні [Текст] : зб. поезій / Сніжана Біла. - Вінниця : Твори, 2019. - 111 с. : іл. - 150 прим. - ISBN 978-966-949-035-3
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |