Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ІВ206960
Modifying additives in jelly products [Text] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci rozd. - ISBN 966-612-051-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | ВА808839
Technology of manufacture of innovative fat-and-oil products of increased nutritional value [Text] : monograph / [Olga Neklesa etc.] ; Kharkiv state university of food technology and trade. - Kharkiv : Rohozhnikov A., 2016. - 90 p. : il. - Назва у вих. відом. : Технологія виробництва інноваційної олиєжирової продукції підвищенної харчової цінності. - Bibliogr.: p. 85-90. - 26 прим. - ISBN 978-617-7384-45-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ІВ217843
The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties [Text] / [Pertsevoy F. [ et al.] ; ed. by Dr of techn. sciences, prof. Pertsevoy F. - Kharkiv ; Wrocław : KSUFT, 2012. - 285 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 274-284. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-261-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА337164
Піроженко, Інна Анатоліївна. Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Піроженко Інна Анатоліївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2005. - 21 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС88733
Пироженко, Инна Анатольевна. Гидродинамика и тепловые эффекты в цилиндрическом роторно-пульсационном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Пироженко Инна Анатольевна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 2005. - 177 л.: рис. - Библиогр.: л. 149-161
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА300696
Литвиненко, Олександр Анатолійович. Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС58782
Литвиненко, Олександр Анатолійович. Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 197 л. - л. 140-156
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВС64365
Петрова, Жанна Олександрівна. Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] : [монографія] / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ : Наукова думка, 2018. - 187, [1] с. : рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Бібліогр.: с. 172-185. - 200 прим. - ISBN 978-966-00-1620-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ4884
Желе фруктові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС146148
Пивоваров, Євген Павлович. Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Пивоваров Євген Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 383 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 346-383.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА407615
Пивоваров, Євген Павлович. Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Пивоваров Євген Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 44 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС153096
Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Дубініна Антоніна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 467 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 393-467.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА406652
Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Дубініна Антоніна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 42 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА449999
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна. Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15] / Вакшуль Зінаїда Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС124387
Теймурова, Анжеліка Тагирівна. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 315 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 293-315.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА377017
Теймурова, Анжеліка Тагирівна. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА422027
Міклашевська, Юлія Богданівна. Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Міклашевська Юлія Богданівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 24, [1] с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА400696
Петрова, Жанна Олександрівна. Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Петрова Жанна Олександрівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2013. - 41 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС146955
Петрова, Жанна Олександрівна. Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Петрова Жанна Олександрівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2013. - 413, [3] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 351-381.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВА736927
Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія / [Гринченко О. О. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 233-253. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-191-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |