Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (68)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ІВ206960


Modifying additives in jelly products [Text] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci rozd. - ISBN 966-612-051-8

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
2.
ВА808839


Technology of manufacture of innovative fat-and-oil products of increased nutritional value [Text] : monograph / [Olga Neklesa etc.] ; Kharkiv state university of food technology and trade. - Kharkiv : Rohozhnikov A., 2016. - 90 p. : il. - Назва у вих. відом. : Технологія виробництва інноваційної олиєжирової продукції підвищенної харчової цінності. - Bibliogr.: p. 85-90. - 26 прим. - ISBN 978-617-7384-45-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ІВ217843


The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties [Text] / [Pertsevoy F. [ et al.] ; ed. by Dr of techn. sciences, prof. Pertsevoy F. - Kharkiv ; Wrocław : KSUFT, 2012. - 285 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 274-284. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-261-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА337164

Піроженко, Інна Анатоліївна.
Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Піроженко Інна Анатоліївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2005. - 21 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС88733

Пироженко, Инна Анатольевна.
Гидродинамика и тепловые эффекты в цилиндрическом роторно-пульсационном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Пироженко Инна Анатольевна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 2005. - 177 л.: рис. - Библиогр.: л. 149-161

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА300696

Литвиненко, Олександр Анатолійович.
Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС58782

Литвиненко, Олександр Анатолійович.
Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 197 л. - л. 140-156

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВС64365

Петрова, Жанна Олександрівна.
Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] : [монографія] / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ : Наукова думка, 2018. - 187, [1] с. : рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Бібліогр.: с. 172-185. - 200 прим. - ISBN 978-966-00-1620-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
9.
СТ4884


Желе фруктові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС146148

Пивоваров, Євген Павлович.
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Пивоваров Євген Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 383 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 346-383.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА407615

Пивоваров, Євген Павлович.
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Пивоваров Євген Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 44 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС153096

Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Дубініна Антоніна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 467 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 393-467.

Рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА406652

Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Дубініна Антоніна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 42 с. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА449999

Вакшуль, Зінаїда Валеріївна.
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15] / Вакшуль Зінаїда Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС124387

Теймурова, Анжеліка Тагирівна.
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 315 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 293-315.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА377017

Теймурова, Анжеліка Тагирівна.
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА422027

Міклашевська, Юлія Богданівна.
Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Міклашевська Юлія Богданівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 24, [1] с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА400696

Петрова, Жанна Олександрівна.
Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Петрова Жанна Олександрівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2013. - 41 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ДС146955

Петрова, Жанна Олександрівна.
Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Петрова Жанна Олександрівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2013. - 413, [3] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 351-381.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА736927


Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія / [Гринченко О. О. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 233-253. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-191-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського