Пошуковий запит: (<.>U=Л861.22$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
|
| | |
|
1. | РА418394
Аветісян, Карине Валерівна. Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Аветісян Карине Валерівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 23 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС66540
Артамонова, Майя Владимировна. Разработка технологии желированной продукции с использованием микробных полисахаридов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Владимировна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 289 л. - л. 191-210
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА310924
Артамонова, Майя Володимирівна. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА796859
Артамонова, Майя Володимирівна. Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 112-133. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-372-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС41541
Гордиенко, Людмила Васильевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Л.В.Гордиенко ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС75361
Золотарева, Людмила Анатольевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА322433
Золотарьова, Людмила Анатоліївна. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС51987
Молодожен, Юлія Борисівна. Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА294868
Молодожен, Юлія Борисівна. Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук:05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА736129
Самохвалова, Ольга Володимирівна. Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : монографія / О. В. Самохвалова, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 108 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 84-107. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-190-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА381313
Соловйова, Оксана Леонідівна. Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соловйова Оксана Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС126874
Соловйова, Оксана Леонідівна. Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соловйова Оксана Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 264 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-181.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА394615
Туз, Наталія Федорівна. Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Туз Наталія Федорівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС149690
Туз, Наталія Федорівна. Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Туз Наталія Федорівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 274 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 167-194.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |