Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (52)
Пошуковий запит: (<.>U=Л868$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
РА422066

Абрамова, Асьят Георгіївна.
Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Абрамова Асьят Георгіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА400181

Акмен, Вікторія Олександрівна.
Формування споживних властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Акмен Вікторія Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 22 с. : табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС145214

Акмен, Вікторія Олександрівна.
Формування споживних властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Акмен Вікторія Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 369 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 174-206.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА391006

Білецька, Яна Олександрівна.
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС130823

Білецька, Яна Олександрівна.
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 284, [25] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 151-177.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
6.
РА342238

Бабіч, Оксана Вікторівна.
Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бабіч Оксана Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА401297

Бадрук, Вадим Володимирович.
Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Бадрук Вадим Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС145049

Бадрук, Вадим Володимирович.
Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Бадрук Вадим Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 233 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 147-162.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА449999

Вакшуль, Зінаїда Валеріївна.
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15] / Вакшуль Зінаїда Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ6940


Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА381043

Гавриш, Андрій Володимирович.
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гавриш Андрій Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС127708

Гавриш, Андрій Володимирович.
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гавриш Андрій Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 307 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-187.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА410551

Гасанова, Анна Едуардівна.
Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гасанова Анна Едуардівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА310533

Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС65518

Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА371049

Дорохович, Вікторія Віталївна .
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торгово-екон. ун-т . - К., 2010. - 38 с. : іл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС119227 з дод.

Дорохович, Вікторія Віталївна.
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 363 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 308-363.
2 кн. од.
Приложение:
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання. - К., 2010. - 314 арк. : рис., табл. Шифр ДС119227 дод.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС75361

Золотарева, Людмила Анатольевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА322433

Золотарьова, Людмила Анатоліївна.
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА439323

Камбулова, Юлія Вікторівна.
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Камбулова Юлія Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 37 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського