Пошуковий запит: (<.>U=Л913.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА337570
Іванова, Ірина Євгенівна. Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступної переробки [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Іванова Ірина Євгенівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2005. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | СТ5213
Айва свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС150139
Бородай, Ірина Іванівна. Електромагнітний метод та система контролю газового середовища для підвищення зберігання плодів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.11.17 / Бородай Ірина Іванівна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків, 2018. - 165 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 152-162.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА434627
Бородай, Ірина Іванівна. Електромагнітний метод та система контролю газового середовища для підвищення зберігання плодів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.11.17 / Бородай Ірина Іванівна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків, 2018. - 28 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА376578
Веселовська, Таїсія Євгеніївна. Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Веселовська Таїсія Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС121207
Веселовська, Таїсія Євгенівна. Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Веселовська Таїсія Євгенівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 202 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 128-142.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ10918
Груші сушені. Вимоги до постачання та контролювання якості [Текст]. - Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - IV, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ3685
Груші. Зберігання в холодильній камері (ISO 1134:1993, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА300826
Доценко, Наталія Вікторівна. Комплекс кріозахисту рослинної сировини при холодильному консервуванні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Доценко Наталія Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС58767
Доценко, Наталья Викторовна. Комплекс криозащиты растительного сырья при холодильном консервировании [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Доценко Наталья Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 186 л.: ил. - л. 145-163
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС40937
Дубинина, Антонина Анатольевна. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА281280
Дубинина, Антонина Анатольевна. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС97483
Иванова, Ирина Евгеньевна. Оценка сортов черешни украинской селекции на пригодность к замораживанию, хранению и последующей переработке [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Иванова Ирина Евгеньевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 165 л.: рис., табл.+ 147л. прил. - Библиогр.: л. 145-165 Две кн. единицы.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ5285
Кизил свіжий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС52149сл
Луканин, Александр Сергеевич. Разработка технологии комлексной переработки яблок (Приложения) [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 240 с. Для служ. пользования
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС45585сл
Луканин, Александр Сергеевич. Разработка технологии комплексной переработки яблок [Текст] : дис...д-ра техн.наук:03.00.23 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 306 л. - л.:255-306 Для сл.пользования
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС83388
Мацко, Александр Петрович. Разработка технологии переработки яблок с повышенным содержанием радионуклидов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мацко Александр Петрович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2003. - 168 л.: рис. - Библиогр.: л. 144-165
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА327959
Мацко, Олександр Петрович. Розробка технології переробки яблук з підвищеним вмістом радіонуклідів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мацко Олександр Петрович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2003. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА309565
Семакова, Марина Віталіївна. Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Віталіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС65505
Семакова, Марина Витальевна. Разработка технологии получения яблочного пектина с применением ферментных препаратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Витальевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 234 л.: рис. - л. 103-124.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |