Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (67)
Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС40662

Бойко, Александр Витальевич.
Исследование процесса электромембранной подготовки воды в пектиновом производстве [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Бойко Александр Витальевич ; КТИПП. - К., 1993. - 152 с. - Библиогр:с.123-137

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС40832

Рубинов, Семен Рубинович.
Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 106 с. - Библиогр:с.81-91

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС43425сл

Эгамбердиев, Нумон Бабаевич.
Разработка безотходных биотехнологий новых видов продуктов брожения и пектина из местного нетрадиционного сырья [Текст] : дис...д-ра техн.наук в форме науч.докл.:05.18.07;05.18.05 / Эгамбердиев Нумон Бабаевич ; КТИПП. - К., 1993. - 82 с.
Для сл.пользования

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС48364

Гааг, Ольга Сергеевна.
Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 249 л.

Рубрики:
 Жом 




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС50220

Белоконь, Татьяна Ивановна.
Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС52630

Куянов, Юрий Юрьевич.
Гидролиз пектиновых веществ из яблочного сырья с использованием СВЧ-энергии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрий Юрьевич ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 152 л.+ прил.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС81350

Москалюк, Инна Викторовна.
Комплексная переработка яблок в консервированные продукты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Инна Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 255 л. - Библиогр.: л. 157-175

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС84502

Шапар, Раїса Олексіївна.
Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т технічної теплофізики. - К., 2004. - 209 арк. - арк. 183-196

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС57921

Свінціцька, Анна Іванівна.
Розробка способу очищення пектинового екстракту з бурякового жому за допомогою іонообмінних смол [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Свінціцька Анна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 153 л. - л. 123-134

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС41556

Хаддад Бассам Махфуд
Разработка технологии низкометоксилированного пектина для получения консервированных желеобразных продуктов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова ; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1993. - 126 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС65505

Семакова, Марина Витальевна.
Разработка технологии получения яблочного пектина с применением ферментных препаратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Витальевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 234 л.: рис. - л. 103-124.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС72585

Богданов, Єгор Серафимович.
Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 157 арк. - арк. 137-147

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ДС76919

Гнатенко, Микола Андрійович.
Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 215 арк. - арк. 151-165

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА289626

Гааг, Ольга Сергіївна.
Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.

Рубрики:
 Жом 




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА291629

Білоконь, Тетяна Іванівна.
Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА292930

Нелина, Валентина Владимировна.
Разработка и совершенствование технологий пектина и пектинопродуктов [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Нелина Валентина Владимировна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 49 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА325842

Мкртчян, Татьяна Александровна.
Некоторые аспекты биохимии созревания, технологии хранения плодов и исследование возможности производства пектина из местного сырья [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Мкртчян Татьяна Александровна ; Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен". - Ереван, 2003. - 34 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА326272

Москалюк, Інна Вікторівна.
Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА295196

Куянов, Юрій Юрійович.
Гідроліз пектинових речовин із яблучної сировини з використанням НВЧ-енергії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрій Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА298689

Свінціцька, Анна Іванівна.
Розробка способу очищення пектинового екстракту з бурякового жому за допомогою іонообмінних смол [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Свінціцька Анна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського