Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (34)Автореферати дисертацій (66)Реферативна база даних (819)Журнали та продовжувані видання (649)
Пошуковий запит: (<.>U=Л95$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 715
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ІВ197173

Baethge, Angela.
Die Bedeutung von Lactobacillus buchneri für die Bildung von Histamin in Käse [Text] : Diss. / A. Baethge ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Veterinärmedizin. - Gießen : [б.в.], 1999. - 129 S.: Abb.
S.: 119-128

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
2.
ІВ215168

Bušmane, Brigita.
Piena vārdi. Piena produktu nosaukumi latviešu valodā. [Text] / Brigita Bušmane ; Latvijas univ., Latviešu valodas inst. - Riga : LU Latviešu valodas institūts, 2007. - 514 lpp. - Рез.: рос. - ISBN 978-9984-742-27-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ІР9624

Cartaşev, Anatoli.
Tulpini autohtone noi de Streptococcus Thermophilus şi utilizarea lor pentru fabricarea produselor lactate fermentate [Text] : autoreferatul tezei de dr în ştiinţe biologice : 167.01 / Cartaşev Anatoli ; Inst. de Microbiologie şi Biotehnologie. - Chişinău, 2018. - 30 p. : fig., tab.
Переклад назви: Новые местные штаммы Streptococcus Thermophilus и их использование для получения ферментированных молочных продуктов.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
UN/901.1


Cleaner Production Assessment in Dairy Processing [Text] / UNEP, Division of Technology, Industry and Economics, Danish Environmental Protection Agency, COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark). - 1st ed. - Paris : UNEP ; Copenhagen : Danish EPA, 2000. - viii, 97 p. - (Industrial Sector Guide). - ISBN 92-807-1842-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН


      
5.
ІВ225542

Dalabasmaz, Sevim.
Application of peptide profiling for the evaluation of milk processing and storage [Text] : diss. / Sevim Dalabasmaz ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen-Nürnberg, 2018. - VIII, 122 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 111-122

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА806519


Determination of milk indices [Text] : training man. / [M. D. Kambur et al.]. - Sumy : PPC Mriya-1, 2016. - 93 p. : tab. - Назва у вип. дан. : Визначення показників молока/ М. Д. Камбур [та ін.]. - 500 прим. - ISBN 978-966-566-652-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ІВ223380

Ebner, Jennifer Sybille.
Analyse Peptidprofils von Milchprodukten zur Ermittlung bioaktiver Komponenten sowie technologischer Einflussfaktoren [Text] : Diss. / Jennifer Sybille Ebner ; Der Naturwissenschaftlichen Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2016. - XI, 174 S. : Abb., Tab. - Рез.: англ. - Бібліогр.: с. 161-174

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ІВ215255


Engineering aspects of milk and dairy products [Text] / ed. by Jane Sélia dos Reis Coimbra, José A. Teixeira. - Boca Raton ; London ; New York : CRC press, Taylor & Francis group, 2010. - XX, 265 p. : fig. - (Contemporary food engineering ser.). - Бібліогр. в кінці глав. - ISBN 978-1-4200-9022-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
MFI3828/1-2

Fessler, Denise Sophie.
Characterisation of propionibacteria in Swiss raw milk by biochemical and molecular-biological methods [Text] : diss. / D. S. Fessler ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 139 p.: fig. - (Diss. ETH ; 12328)
2 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
10.
MFI3971/1-2

Klantschitsch, Thorid.
Influence of microfiltration on the quality of semi-hard cheese from raw milk with particular emphases on Clostridium tyrobutyricum spores [Text] : diss. / T. Klantschitsch ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1999. - 129 p.: fig. - (Diss ETH ; 13233)
2 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
Категорія: Біологічні науки   
11.
MFI3966/1-2

Luccchini, Sacha.
Genetic diversity of Streptococcus thermophilus phages and development of phage-resistant starters for the dairy industry [Text] : diss. / S. Luccchini ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1999. - 134 p.: fig. - (Diss ETH ; 13335)
2 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
12.
MFI2702/1-2

Meyer, Josef.
Vergleichende Untersuchung zur Hitzestabilität von originären Enzymen, ß-Lactoglobulin und Vitaminen in Milch und daraus hergestellten Ultrafiltrationsretentaten [Text] : Abh. / J. Meyer ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1996. - 157 S.: Abb. - (Diss.ETH ; 11460)
2 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
Категорія: Біологічні науки   
13.
MFI4022/1-2

Miescher, Susanne.
Antimicrobial and autolytic systems of dairy propionibacteria [Text] : diss. / S. Miescher ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1999. - 150 p.: fig. - (Diss ETH ; 13486)
2 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
14.
ІВ194819

Noeske, Brigitte.
Chemie, Technologie und Ernährungsphysiologie der Lactose [Text] : Diss. / B. Noeske ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss., Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss. - Gießen : [б.в.], 1996. - V, 157 S.: Abb. - Бібліогр.: s. 139-157.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
15.
MFI4883/1-3

Place, Raymond Beat.
Development of a complex startculture for smeared surface ripen cheeses [Text] : diss. / R. B. Place ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2003. - 162 p.: fig. - (ETH-Diss ; 15068)
3 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
16.
FAO/134.113

Ramet, J.-P..
The technology of making cheese from camel milk (Camelus dromedarius) [Text] / J. Ramet. - Rome : FAO, 2001. - iv, 62 p. - (FAO Animal Production and Health Paper , ISSN 0254-6019 ; 113). - ISBN 92-5-103154-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН


      
17.
MFI4219/1-2

Schaller, Emmanuelle.
Applications and limits of "electronic noses" in the evaluation of dairy products [Text] : diss. / E. Schaller ; Swiss Federal Institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 167 p.: fig. - (ETH-DISS ; 13676)
2 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
18.
ІС13785

Stappen, Martha Anna.
Colistin in Milch - Entwicklung einer Methode und ihre Validierung nach der Entscheidung der Kommission 2002/657/EG [Text] : Diss. / Martha Anna Stappen ; Naturwiss. Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2010. - XIX, 141 S. : Abb., Tab. - Рез.: нім., англ. - Бібліогр.: с. 131-140

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ІВ222969

Struch, Marlene.
Strukturbildung in fermentierten Milchprodukten durch Laccasen aus Basidiomyceten [Text] : Diss. / Marlene Struch ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2016. - VII, 91 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 81-90

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ІВ213440


Technologies of food products on the base of milk protein [Text] : the monograph / F. Pertsevyi, P. Hurskyi, S. Yurchenko [a. o.] ; Kharkiv State univ. of food technology and trade [a. o.]. - Kharkiv ; Wroclaw ; San Sebastian : [s. n.], 2009. - 204 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-405-039-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського