Пошуковий запит: (<.>U=Л955$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 107
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ІВ223380
Ebner, Jennifer Sybille. Analyse Peptidprofils von Milchprodukten zur Ermittlung bioaktiver Komponenten sowie technologischer Einflussfaktoren [Text] : Diss. / Jennifer Sybille Ebner ; Der Naturwissenschaftlichen Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2016. - XI, 174 S. : Abb., Tab. - Рез.: англ. - Бібліогр.: с. 161-174
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ІВ222969
Struch, Marlene. Strukturbildung in fermentierten Milchprodukten durch Laccasen aus Basidiomyceten [Text] : Diss. / Marlene Struch ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2016. - VII, 91 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 81-90
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ІР9624
Cartaşev, Anatoli. Tulpini autohtone noi de Streptococcus Thermophilus şi utilizarea lor pentru fabricarea produselor lactate fermentate [Text] : autoreferatul tezei de dr în ştiinţe biologice : 167.01 / Cartaşev Anatoli ; Inst. de Microbiologie şi Biotehnologie. - Chişinău, 2018. - 30 p. : fig., tab. Переклад назви: Новые местные штаммы Streptococcus Thermophilus и их использование для получения ферментированных молочных продуктов.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА855294
Біотехнології багатокомпонентних заквашувальних препаратів та кисломолочних продуктів [Текст] : монографія / О. А. Савченко [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2021. - 186 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-153. - 300 прим. - ISBN 978-617-8007-50-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА443599
Науменко, Оксана Василівна. Біотехнологічні підходи збереження активності заквашувальної мікробіоти для виробництва молочної продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Науменко Оксана Василівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т ім. Ігоря Сікорського". - Київ, 2019. - 43 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА820077
Ломова, Н. М. Біотехнологія кисломолочного напою з комплексом апіпродуктів [Текст] : монографія / Н. М. Ломова, О. О. Сніжко, О. М. Очколяс ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2017. - 210 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 156-190. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-601-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА418212
Вічко, Олена Іванівна. Біотехнологія одержання пробіотичної кисломолочної добавки на основі природної асоціації "тибетський грибок" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Вічко Олена Іванівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - Київ, 2015. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА447904
Петров, Пилип Ігорович. Біотехнологія органічного кисломолочного продукту з підвищеним вмістом есенціальних нутрієнтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Петров Пилип Ігорович ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т прод. ресурсів. - Київ, 2020. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА382952
Печар, Наталія Петрівна. Використання екстракту ехінацеї у біотехнологічних процесах переробки молока у зоні техногенного навантаження важкими металами [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.20 / Печар Наталія Петрівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2011. - 19 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС129994
Печар, Наталія Петрівна. Використання екстракту ехінацеї у біотехнологічних процесах переробки молока у зоні техногенного навантаження важкими металами [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.20 / Печар Наталія Петрівна ; Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. - Л., 2011. - 150 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 125-150.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
11. | СТ2530
Вироби сиркові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА423689
Шараре Шахбази Влияние жирных кислот на физико-химические свойства мембран бактериальных клеток Lactobacillus и на биотехнологические процессы производства мацуна [Text] : автореф. дис. ... / Шараре Шахбази. - Ереван, 2014. - 27 с. : ил. - Текст вірм. Опис складено за перекладом.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС121631
Ворощук, Віктор Ярославович. Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Т., 2010. - 163 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 128-142.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА375383
Ворощук, Віктор Ярославович. Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА436360
Торгаутов, Асхат Серикович. Гигиеническое обоснование к разработке и применению новых специализированных продуктов питания на основе кобыльего и козьего молока у больных туберкулезом легких [Текст] : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.02.01 / Торгаутов Асхат Серикович ; Науч.-производств. об-ние "Профилакт. медицина", УНПК Междунар. ун-т Кыргызстана, Кыргыз.-Рос. Славян. ун-т им. Б. Н. Ельцина. - Бишкек, 2017. - 27 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА824088
Готовим дома творог, йогурт, кефир, ряженка, кумыс, гуслянка [Текст] / [сост. И. Веремей]. - 2-е изд. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 127, [1] с. : ил. - Бібліогр.: с. 125-126. - 3500 прим. - ISBN 978-617-12-2504-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА794737
Дідух, Наталія Андріївна. Заквашувальні композиції для виробництва молочних продуктів функціонального призначення [Текст] : [монографія] / Н. А. Дідух, О. П. Чагаровський, Т. А. Лисогор ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Поліграф, 2008. - 233 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 121-151. - 500 прим. - ISBN 978-966-8788-79-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | Р125727
Застосування харчових добавок [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 7.(8.)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8.)05140101 "Промислова біотехнологія" / Л. В. Кричковська [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 47 с. - Бібліогр.: с. 45-47. - 100 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА353501
Каприелян, Борис Борисович. Использование растительного сырья в производстве кисломолочных продуктов и сыров [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Каприелян Борис Борисович ; Государственный аграрный ун-т Армении. - Ереван, 2007. - 25 с. Описано по переводу. - Текст на арм. яз.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ6709
Йогурт. Ідентифікація характерних мікроорганізмів (Lactobacsilluc delbrueckii subsp. bulgaricus та Streptococcus thermophilus) (ISO 9232:2003 (IDF 146:2003), IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-05-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |