Пошуковий запит: (<.>U=Л961.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
|
| | |
|
1. | ДС95871
Мазуренко, Игорь Константинович. Усовершенствование технологии производства концентрированных томатопродуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Игорь Константинович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 253 л.: табл. - Библиогр.: л. 151-179
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА441460
Бендерська, Ольга Вячеславівна. Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бендерська Ольга Вячеславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА341578
Мазуренко, Ігор Костянтинович. Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Ігор Костянтинович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА811775
Нагорний, Олександр Юрійович. Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : монографія / О. Ю. Нагорний, О. П. Неклеса, Є. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Іванченко І. С. [вид.], 2015. - 165 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150-165. - 300 прим. - ISBN 978-617-7377-42-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА407616
Нагорний, Олександр Юрійович. Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Нагорний Олександр Юрійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 19 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ІВ231389
Технології харчування. Концентровані томатні продукти [Text] : монографія / І. Мазуренко [та ін.] ; Хунан. ун-т гуманіт. наук і технологій, Хенан. ін-т науки і технологій, Сум. нац. аграр. ун-т. - Одеса : Astroprint, 2023. - 250 с. : рис., табл. - Назва на корінці : Food technologies, concentrated tomato products. - Текст кит., англ., укр. - 300 пр. прим. - ISBN 978-966-927-936-1 Опис склад. за пер.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА406254
Жукевич, Олена Михайлівна. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС139713
Жукевич, Олена Михайлівна. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 252 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-179.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА339357
Федосова, Катерина Сергіївна. Розробка технології консервування водяного горіха [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Федосова Катерина Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА334101
Гончаренко, Геннадій Миколайович. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС85086
Гончаренко, Геннадий Николаевич. Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис. - Библиогр.: л. 162-181
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ4422
Продукти томатні концентровані. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ9381
Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ8740
Консерви. Приправи і соуси овочеві та овочефруктові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ10873
Консерви. Заправки томатні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ4388
Консерви [Текст] ; Соуси, кетчупи та приправи. Терміни та визначення понять ; . - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 2074-92 ; чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС112001
Ольховська, Вікторія Сергіївна. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 314 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 290-314.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА367476
Ольховська, Вікторія Сергіївна. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА783628
Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113-128. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-305-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |