Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19

      
1.
ДС85086

Гончаренко, Геннадий Николаевич.
Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис. - Библиогр.: л. 162-181

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС95871

Мазуренко, Игорь Константинович.
Усовершенствование технологии производства концентрированных томатопродуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Игорь Константинович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 253 л.: табл. - Библиогр.: л. 151-179

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА334101

Гончаренко, Геннадій Миколайович.
Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА339357

Федосова, Катерина Сергіївна.
Розробка технології консервування водяного горіха [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Федосова Катерина Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА341578

Мазуренко, Ігор Костянтинович.
Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Ігор Костянтинович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА367476

Ольховська, Вікторія Сергіївна.
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ4422


Продукти томатні концентровані. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ4388


Консерви [Текст] ; Соуси, кетчупи та приправи. Терміни та визначення понять ; . - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 2074-92 ; чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС112001

Ольховська, Вікторія Сергіївна.
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 314 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 290-314.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА406254

Жукевич, Олена Михайлівна.
Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА407616

Нагорний, Олександр Юрійович.
Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Нагорний Олександр Юрійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА783628


Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113-128. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-305-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА811775

Нагорний, Олександр Юрійович.
Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : монографія / О. Ю. Нагорний, О. П. Неклеса, Є. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Іванченко І. С. [вид.], 2015. - 165 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150-165. - 300 прим. - ISBN 978-617-7377-42-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ8740


Консерви. Приправи і соуси овочеві та овочефруктові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ9381


Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА441460

Бендерська, Ольга Вячеславівна.
Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бендерська Ольга Вячеславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ10873


Консерви. Заправки томатні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС139713

Жукевич, Олена Михайлівна.
Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 252 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-179.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ІВ231389


Технології харчування. Концентровані томатні продукти [Text] : монографія / І. Мазуренко [та ін.] ; Хунан. ун-т гуманіт. наук і технологій, Хенан. ін-т науки і технологій, Сум. нац. аграр. ун-т. - Одеса : Astroprint, 2023. - 250 с. : рис., табл. - Назва на корінці : Food technologies, concentrated tomato products. - Текст кит., англ., укр. - 300 пр. прим. - ISBN 978-966-927-936-1
Опис склад. за пер.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського