Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (47)
Пошуковий запит: (<.>U=Л981$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 65
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА627458


Экспертиза качества пряностей [Текст] : метод. руководство МВШЭ.МР-009-2001 / авт.-сост. Л. И. Семенова ; общ. ред. П. А. Красовский ; Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза". - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2001. - 54 с. - (Серия "Библиотека эксперта" ; вып. 12). - Библиогр.: с. 40. - ISBN 5-93399-001-9 (серия). - ISBN 5-93399-008-6 (вып. 12)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВА608615


Экспертиза качества маргарина, кулинарных жиров, майонеза, жиров животных топленых пищевых [Текст] : метод. руководство МВШЭ.МР-008-2000 / Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза" ; авт.-сост. М. С. Касторных ; ред. П. А. Красовский. - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2000. - 63 с.: табл. - (Серия "Библиотека эксперта" ; вып. 11). - ISBN 5-93399-001-9. - ISBN 5-93399-006-X

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
СТ1464/Ч. 2

Шафран (Crocus sativus Linnaeus) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004 . - (Національний стандарт).
Ч. 2 : ДСТУ ISO/TS 3632-2:2005 ; Методи випробування (ISO/TS 3632-2:2003, IDT) ; . - Чинний від 2008-01-01. - К. : [б.в.], 2007. - IV, 27 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ1464/Ч. 1

Шафран (Crocus sativus Linnaeus) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004 . - (Національний стандарт).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 3632-1:2003 ; Технічні умови (ISO 3632-1:1993, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.] ; . - Чинний від 01.07.2004. - К. : [б.в.], 2004. - ІV, 6 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
С10177/Т. 2

Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001 . - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація."). - ISBN 966-7961-14-1 (повне зібрання).
Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 281 с. - ISBN 966-7961-16-8 (том 2)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
С10177/Т. 1

Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001 . - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація."). - ISBN 966-7961-14-1 (повне зібрання).
Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 299 с. - ISBN 966-7961-15-X (том 1)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА429294

Фролова, Наталія Епінетівна.
Теоретичне обгрунтування і розроблення технологій натуральних концентрованих ароматизаторів із ефіроолійної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Фролова Наталія Епінетівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 46 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА304471

Упатова, Олена Іванівна.
Удосконалення технології виробництва соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Упатова Олена Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС60666

Упатова, Елена Ивановна.
Совершенствование технологии производства соусов эмульсионного типа [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Упатова Елена Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 187 л. - л. 132-145

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА757900


Товарознавство продуктів тваринного походження. Розділ "Жирові товари" [Текст] : індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. напряму підготов. "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. і заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Донцова І. В., Гірняк Л. І., Родак О. Я.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 95 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 94. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :



      
11.
Р108198


Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Жирові продукти". Майонези: асортимент, споживні властивості, якість, безпека, зберігання (паперовий і електронний варіанти) [Текст] : метод. вказівки, завдання та тести до самост. роботи для студ. спец. 6.050301, 6.050302, 6.050303 (ден. та заоч. форми навч.) / уклад. П. Х. Пономарьов [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2006. - 22 с. - Бібліогр.: с. 22

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА696374

Тимченко, Валентина Кузьминична.
Технология майонезов, салатных соусов и дрессингов [Текст] : учеб. пособие для студ. спец. 7.091705 "Технология жиров и жирозаменителей" / В. К. Тимченко [и др.] ; Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т". - Х. : НТУ "ХПИ", 2007. - 160 c.: рис., табл. - Библиогр.: с. 141. - ISBN 978-966-593-559-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Р99818


Технологія жирів [Текст] : метод. вказівки до виконаня лаб. роботи "Вивчення технології виробництва майонезів" для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Пешук [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ9548


Суміш сольова пряна. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ6465


Спеції і приправи. Визначення вмісту вологи. Метод відгону (ISO 939:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 4 с. : рис. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ8532


Прянощі. Мускатний цвіт. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ8204


Прянощі. Коріандр. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ8548


Прянощі. Кардамон. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ8202


Прянощі. Імбир. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ2895


Прянощі та приправи [Текст] ; Імбир цілий, кусочками або мелений. Технічні умови (ISO 1003-1980, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. В. Гончаренко [та ін.] ; . - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського