Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (47)
Пошуковий запит: (<.>U=Л981$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 65
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
РА306239

Ільдірова, Світлана Климентівна.
Розробка технології виробництва майонезів із використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Ільдірова Світлана Климентівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА430695

Анан'єва, Валерія Вікторівна.
Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Анан'єва Валерія Вікторівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2017. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА409827

Арутюнян, Тетяна Володимирівна.
Технологія маргарину та майонезу з використанням пророщених злаків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Арутюнян Тетяна Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2014. - 21 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА814867

Бичков, Ярослав Михайлович.
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : монографія / Я. М. Бичков ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України, Каф. технол. обладнання харч. вир-в і торгівлі. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2007. - 89, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 76-89. - 100 прим. - ISBN 978-966-7971-59-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС89602

Бичков, Ярослав Михайлович.
Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бичков Ярослав Михайлович ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Донецьк, 2005. - 189 арк. - арк. 144-160

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА336279

Бичков, Ярослав Михайлович.
Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бичков Ярослав Михайлович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2005. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ5299/2

Ваніль [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 5565-2:2007. Методи випробування (ISO 5565-2:1999, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2010. - IV, 8 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ2228


Гірчиця харчова. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Марченко, М. Барська. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ6390


Гвоздика ціла чи змелена (порошкоподібна). Технічні умови (ISO 2254:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 6 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ9055


Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT) [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС62520

Ильидорова, Светлана Климентовна.
Разработка технологии производства майонезов с использованием амаранта багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ильидорова Светлана Климентовна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли. - Донецк, 1999. - 203 л. - л. 147-168

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА615296

Исупов, Владимир Павлович.
Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с. - Библиогр.: с.168-169. - ISBN 5-901065-28-X

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА300955

Клюзов, Борис Миколайович.
Розробка та дослідження майонезів з наповнювачами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Миколайович ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС58783

Клюзов, Борис Николаевич.
Разработка и исследование майонезов с наполнителями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Николаевич ; Закрытое акционерное общество "Марг-Вест". - Донецк, 1998. - 238 л. - л. 132-143

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ1594


Кмин цілий (Cuminum Cyminum Linnaeus). Технічні умови (ISO 6465:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
16.
СТ3206


Консерви [Текст] ; Суміші овочеві зимові. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ3146


Концентрати харчові [Текст] ; Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС122891

Литвиненко, Олена Анатоліївна.
Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Литвиненко Олена Анатоліївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 194 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 167-194.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА376516

Литвиненко, Олена Анатоліївна.
Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Литвиненко Олена Анатоліївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ2981


М'ята кучерява сушена. Технічні умови (ISO 2256-1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Гончаренко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського