Пошуковий запит: (<.>U=Л981$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 65
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА306239
Ільдірова, Світлана Климентівна. Розробка технології виробництва майонезів із використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Ільдірова Світлана Климентівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА430695
Анан'єва, Валерія Вікторівна. Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Анан'єва Валерія Вікторівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2017. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА409827
Арутюнян, Тетяна Володимирівна. Технологія маргарину та майонезу з використанням пророщених злаків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Арутюнян Тетяна Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2014. - 21 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА814867
Бичков, Ярослав Михайлович. Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : монографія / Я. М. Бичков ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України, Каф. технол. обладнання харч. вир-в і торгівлі. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2007. - 89, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 76-89. - 100 прим. - ISBN 978-966-7971-59-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС89602
Бичков, Ярослав Михайлович. Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бичков Ярослав Михайлович ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Донецьк, 2005. - 189 арк. - арк. 144-160
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА336279
Бичков, Ярослав Михайлович. Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бичков Ярослав Михайлович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2005. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ5299/2
Ваніль [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 5565-2:2007. Методи випробування (ISO 5565-2:1999, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2010. - IV, 8 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ2228
Гірчиця харчова. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Марченко, М. Барська. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ6390
Гвоздика ціла чи змелена (порошкоподібна). Технічні умови (ISO 2254:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 6 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ9055
Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT) [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС62520
Ильидорова, Светлана Климентовна. Разработка технологии производства майонезов с использованием амаранта багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ильидорова Светлана Климентовна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли. - Донецк, 1999. - 203 л. - л. 147-168
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА615296
Исупов, Владимир Павлович. Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с. - Библиогр.: с.168-169. - ISBN 5-901065-28-X
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА300955
Клюзов, Борис Миколайович. Розробка та дослідження майонезів з наповнювачами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Миколайович ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС58783
Клюзов, Борис Николаевич. Разработка и исследование майонезов с наполнителями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Клюзов Борис Николаевич ; Закрытое акционерное общество "Марг-Вест". - Донецк, 1998. - 238 л. - л. 132-143
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ1594
Кмин цілий (Cuminum Cyminum Linnaeus). Технічні умови (ISO 6465:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
16. | СТ3206
Консерви [Текст] ; Суміші овочеві зимові. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ3146
Концентрати харчові [Текст] ; Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС122891
Литвиненко, Олена Анатоліївна. Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Литвиненко Олена Анатоліївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 194 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 167-194.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА376516
Литвиненко, Олена Анатоліївна. Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Литвиненко Олена Анатоліївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ2981
М'ята кучерява сушена. Технічні умови (ISO 2256-1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Гончаренко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |