Пошуковий запит: (<.>U=Л991.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | Р123177
Альхабаш, Олена Анатоліївна. Смачні супчики та борщі [Текст] : [найкращі рецепти] / [Альхабаш О. А.]. - Х. : Аргумент Принт, 2013. - 43 с. : кольор. іл. - (Смачного). - 2500 прим. - ISBN 978-617-570-439-4. - ISBN 978-617-570-459-2 (серія) Авт. зазнач. у вих. відом.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА395006
Атанасова, Віта Вікторівна. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 20 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС147594
Атанасова, Віта Вікторівна. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2012. - 221 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 154-177.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА751271
Борщ сили й здоров'я [Текст] / [упоряд.: О. Самогальська, Г. Костів-Гуска, М. Шот]. - Т. : ТДМУ : Укрмедкнига, 2012. - 150, [8] с. : фотогр., кольор. іл. - 500 прим. - ISBN 978-966-673-185-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | Р124366
Борщи, супы, бульоны, рассольники, юшки, щи [Текст] : полез. советы, понят. рецепты, доступ. продукты / [сост. О. В. Завязкин]. - Донецк : БАО, 2014. - 47 с. : цв.ил. - (Полное собрание кулинарных удовольствий) (Вкусно, быстро, недорого). - 2500 прим. - ISBN 978-617-08-0176-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА755682
Василенко, Сергей. Супы, борщи, солянки, рассольники [Текст] / [Василенко Сергей] ; [фот. И. Пересада]. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2012. - 95 с. : цв. ил. - (Домашняя кулинария. Готовим легко и быстро!). - 26000 прим. - ISBN 978-966-14-1473-9 (серия). - ISBN 978-966-14-3504-8 (Украина). - ISBN 978-5-9910-1727-5 (серия). - ISBN 978-5-9910-2006-0 (Россия) Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА822691
Горячие и холодные супы, борщи. Вкусно и просто [Текст] / [сост. Кузьмина Ольга]. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 318, [1] с. - 4000 прим. - ISBN 978-617-12-4664-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА794776
Завязкин, Олег Владимирович. Блюда из грибов. Домашние заготовки впрок [Текст] / О. В. Завязкин. - Харьков ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2015. - 223 с. - 5000 прим. - ISBN 978-966-14-9641-4 (Украина). - ISBN 978-5-9910-3391-6 (Россия) Авт. на обкл. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА773811
Калинина, Алина. Борщи. Супы. Солянки. Кухня СССР [Текст] / [Алина Калинина]. - Донецк : Мультипресс, 2014. - 286 с. - 5000 прим. - ISBN 978-966-519-300-5 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВС68431
Клопотенко, Євген. Борщ і до борщу. 50 найкращих рецептів [Текст] / Євген Клопотенко. - Київ : Меджик букс, 2021. - 126, [1] с. : фот. кольор. - 35000 прим. - ISBN 978-617-7727-19-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Чит. зал картографічних видань
| |
|
| | |
|
11. | АО272263
Костина, Дарья. Борщи, солянки, супы [Текст] / [Дарья Костина]. - Донецк : Мультипресс, 2014. - 190, [1] с. - (По-домашнему вкусно). - 5000 прим. - ISBN 978-966-519-313-5 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА575941
Лагутина, Лидия Анатольевна. Супы Супы [Текст] : кулинарные рецепты / Л. А. Лагутина. - Ростов-на-Дону : Проф- Пресс, 1997. - 416 с. - (Кулинария). - ISBN 5-88475-199-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА818627
Маринчук, Володимир. На борщах зростає Україна [Текст] : [збірник] / В. Маринчук, Г. Секрет. - Вінниця : Рогальська І. О. [вид.], 2017. - 224 с. : фот. - 1000 прим. - ISBN 978-617-7556-08-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ВА764058
Наваристые супы, борщи, рассольники, солянки [Текст] / [сост. Е. В. Кара]. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2013. - 190 с. - (С пылу, с жару). - 8 000 прим. - ISBN 978-966-14-3888-9 (Украина). - ISBN 978-5-9910-2084-8 (Россия)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА758175
Наваристые супы, борщи, рассольники, солянки [Текст] / [сост. Кара Е. В.]. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2012. - 190 с. - (С пылу, с жару!). - 15 000 прим. - ISBN 978-966-14-3888-9 (Украина). - ISBN 978-5-9910-2084-8 (Россия)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
| |
|
| | |
|
16. | ВА673353
Первые блюда [Текст] / сост. О. И. Пенькова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2006. - 244 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 966-343-046-X. - ISBN 966-343-043-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА682740
Первые блюда [Текст] / сост. Е. И. Пенькова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 245 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 966-343-046-X. - ISBN 966-343-043-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ВА662657
Первые блюда [Текст] / сост. Е. И. Пенькова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2005. - 246 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 966-343-046-X. - ISBN 966-343-043-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА671368
Первые блюда [Текст] / сост. Е. И. Пенькова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2006. - 256 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 966-343-046-Х. - ISBN 9-66-343-043-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА436668
Пушка, Ольга Сергіївна. Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Пушка Ольга Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |