Пошуковий запит: (<.>U=Л994$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 114
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ІР8333
Kyivska, Lubow A.. Ukrainian borshch, varenyky and other dishes [Text] / Lubow A. Kyivska. - [London] : [s. n.], [19--]. - 32 p.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Чит. зал зарубіжной україніки (Філія 1)
| |
|
| | |
|
2. | ВА806520
The technology of chees structured semi-product with the use of gelatin [Text] : the monogr. / [comp. auth.: Mykola Pertsevyi et al.] ; under the editorship of P. Gurskyi, M. Pertsevyi. - Sumy : University book, 2016. - 132 p. : fig., tab. - Назва у вип. дан. : Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину/М. Ф. Перцевий [та ін.]. - Бібліогр.: с. 114-130. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-781-9 На тит. арк. помилково ред.: F. Pertsevyi
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | В358735/1
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | В358735/3
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВС51788
Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 152 с. : рис., табл. - (Нове в технології переробки плодів). - Бібліогр.: с. 126-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-186-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА336329
Вітер, Юлія Анатоліївна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Вітер Юлія Анатоліївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС89287
Вітер, Юлія Анатоліївна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Вітер Юлія Анатоліївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 240 арк. - арк. 155-173
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС55460
Васюкова, Анна Тимофеевна. Разработка и исследование технологии комбинированных мясо- рыбных кулинарных изделий [Текст] : дис. ... / Васюкова Анна Тимофеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 474 с.: ил.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА612327
Васюкова, Ганна Тимофіївна. Підвищення якості комбінованих білкових продуктів [Текст] / Г. Т. Васюкова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Донецьк : ДУНВГО, 2001. - 196 с. - Альтернативное название : Повышение качества комбинированных белковых продуктов /Васюкова, А. Т. - Библиогр.: с. 162-196. - ISBN 966-7745-09-0 Текст рос. мовою.- На тит. арк. рік видання: 2000
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА293013
Васюкова, Ганна Тимофіївна. Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо- рибних кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Васюкова Ганна Тимофіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 48 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА722633
Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 104 с. - Бібліогр.: с. 78-89. - ISBN 978-966-405-077-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА451466
Гіренко, Наталія Ігорівна. Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гіренко Наталія Ігорівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 25 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА359962
Головко, Микола Павлович. Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 33 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС141426
Головко, Микола Павлович. Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2008. - 341 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 307-341.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА425800
Горальчук, Андрій Богданович. Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 42 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА440779
Гринченко, Наталя Геннадіївна. Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 44 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС95725
Гринченко, Ольга Алексеевна. Научное обоснование и разработка технологии кулинарной продукции с использованием полуфабрикатов функциональных композиций на основе полисахаридов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 380 л.+ 436л. прил. - Библиогр.: л. 349-380 Две кн. единицы.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА340478
Гринченко, Ольга Олексіївна. Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 33 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА289967
Гутіков, Василь Володимирович. Технологія напівфабрикатів із крові забійних тварин з метою їх використовування у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутіков Василь Володимирович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС48681
Гутиков, Василий Владимирович. Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 225 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |