Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (95)
Пошуковий запит: (<.>U=Л994$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 114
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ІР8333

Kyivska, Lubow A..
Ukrainian borshch, varenyky and other dishes [Text] / Lubow A. Kyivska. - [London] : [s. n.], [19--]. - 32 p.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Чит. зал зарубіжной україніки (Філія 1)


      
2.
ВА806520


The technology of chees structured semi-product with the use of gelatin [Text] : the monogr. / [comp. auth.: Mykola Pertsevyi et al.] ; under the editorship of P. Gurskyi, M. Pertsevyi. - Sumy : University book, 2016. - 132 p. : fig., tab. - Назва у вип. дан. : Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину/М. Ф. Перцевий [та ін.]. - Бібліогр.: с. 114-130. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-781-9
На тит. арк. помилково ред.: F. Pertsevyi

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
В358735/1

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
В358735/3

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВС51788


Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 152 с. : рис., табл. - (Нове в технології переробки плодів). - Бібліогр.: с. 126-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-186-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА336329

Вітер, Юлія Анатоліївна.
Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Вітер Юлія Анатоліївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС89287

Вітер, Юлія Анатоліївна.
Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Вітер Юлія Анатоліївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 240 арк. - арк. 155-173

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС55460

Васюкова, Анна Тимофеевна.
Разработка и исследование технологии комбинированных мясо- рыбных кулинарных изделий [Текст] : дис. ... / Васюкова Анна Тимофеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 474 с.: ил.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА612327

Васюкова, Ганна Тимофіївна.
Підвищення якості комбінованих білкових продуктів [Текст] / Г. Т. Васюкова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Донецьк : ДУНВГО, 2001. - 196 с. - Альтернативное название : Повышение качества комбинированных белковых продуктов /Васюкова, А. Т. - Библиогр.: с. 162-196. - ISBN 966-7745-09-0
Текст рос. мовою.- На тит. арк. рік видання: 2000

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА293013

Васюкова, Ганна Тимофіївна.
Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо- рибних кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Васюкова Ганна Тимофіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 48 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА722633


Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 104 с. - Бібліогр.: с. 78-89. - ISBN 978-966-405-077-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА451466

Гіренко, Наталія Ігорівна.
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гіренко Наталія Ігорівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 25 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА359962

Головко, Микола Павлович.
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 33 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС141426

Головко, Микола Павлович.
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2008. - 341 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 307-341.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА425800

Горальчук, Андрій Богданович.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 42 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА440779

Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 44 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС95725

Гринченко, Ольга Алексеевна.
Научное обоснование и разработка технологии кулинарной продукции с использованием полуфабрикатов функциональных композиций на основе полисахаридов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 380 л.+ 436л. прил. - Библиогр.: л. 349-380
Две кн. единицы.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА340478

Гринченко, Ольга Олексіївна.
Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 33 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА289967

Гутіков, Василь Володимирович.
Технологія напівфабрикатів із крові забійних тварин з метою їх використовування у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутіков Василь Володимирович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ДС48681

Гутиков, Василий Владимирович.
Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 225 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського