Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (9)Реферативна база даних (38)
Пошуковий запит: (<.>U=Л815.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС84002

Чук, Володимир Васильович.
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 126 арк.+ дод. - арк. 111-126

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС86544

Тормосов, Юрій Михайлович.
Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 339 арк.: рис. - арк. 277-308

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС89912

Василів, Володимир Павлович.
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 199 арк.: рис., табл. - арк. 134-151

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС75978

Гаркуша, Владимир Борисович.
Разработка и исследование установки для обработки продуктов питания сверхвысоким давлением [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Владимир Борисович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2002. - 203 л. - Библиогр.: л. 167-178




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС105719

Маринін, Андрій Іванович.
Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Маринін Андрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 208 арк. - арк. 130-148

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС48062

Мазуренко, Олександр Григорович.
Розробка теоретичних основ і впровадження енергозберігаючих процесів теплової та електричної обробки харчових продуктів [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мазуренко Олександр Григорович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 462 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС61452

Українець, Анатолій Іванович.
Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 373 л. - л. 269-311

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС72051

Бабкіна, Ірина Володимирівна.
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 351 арк. - арк.192-229

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС77714

Лебединець, Ігор Володимирович.
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 260 арк. - арк. 157-179

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
10.
ДС96212

Левченко, Елена Владимировна.
Усовершенствование электротехнологического воздействия на микроорганизмы на основе анализа электрического поля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.09.13 / Левченко Елена Владимировна ; Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т". - Х., 2005. - 119 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 112-116

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА335634

Василів, Володимир Павлович.
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
12.
РА339878

Левченко, Олена Володимирівна.
Удосконалення електротехнологічної дії на мікроорганізми на основі аналізу електричного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.13 / Левченко Олена Володимирівна ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2005. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА362963

Саєнко, Сергій Юрійович.
Геометричне моделювання рефлекторів теплотехнічних установок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Саєнко Сергій Юрійович ; Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. - Мелітополь, 2009. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА305756

Українець, Анатолій Іванович.
Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 44 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА316549

Бабкіна, Ірина Володимирівна.
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА321727

Гаркуша, Володимир Борисович.
Розробка і дослідження установки для обробки продуктів харчування надвисоким тиском [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Володимир Борисович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 20 с.: рис.




Видання зберігається у :


      
17.
РА323716

Лебединець, Ігор Володимирович.
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 19 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА330877

Чук, Володимир Васильович.
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА333682

Тормосов, Юрій Михайлович.
Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 34 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА354888

Маринін, Андрій Іванович.
Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Маринін Андрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського