Пошуковий запит: (<.>U=Л815.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС84002
Чук, Володимир Васильович. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 126 арк.+ дод. - арк. 111-126
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС86544
Тормосов, Юрій Михайлович. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 339 арк.: рис. - арк. 277-308
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС89912
Василів, Володимир Павлович. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 199 арк.: рис., табл. - арк. 134-151
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС75978
Гаркуша, Владимир Борисович. Разработка и исследование установки для обработки продуктов питания сверхвысоким давлением [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Владимир Борисович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2002. - 203 л. - Библиогр.: л. 167-178
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС105719
Маринін, Андрій Іванович. Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Маринін Андрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 208 арк. - арк. 130-148
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС48062
Мазуренко, Олександр Григорович. Розробка теоретичних основ і впровадження енергозберігаючих процесів теплової та електричної обробки харчових продуктів [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мазуренко Олександр Григорович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 462 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС61452
Українець, Анатолій Іванович. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 373 л. - л. 269-311
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС72051
Бабкіна, Ірина Володимирівна. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 351 арк. - арк.192-229
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС77714
Лебединець, Ігор Володимирович. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 260 арк. - арк. 157-179
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС96212
Левченко, Елена Владимировна. Усовершенствование электротехнологического воздействия на микроорганизмы на основе анализа электрического поля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.09.13 / Левченко Елена Владимировна ; Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т". - Х., 2005. - 119 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 112-116
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА335634
Василів, Володимир Павлович. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА339878
Левченко, Олена Володимирівна. Удосконалення електротехнологічної дії на мікроорганізми на основі аналізу електричного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.13 / Левченко Олена Володимирівна ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2005. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА362963
Саєнко, Сергій Юрійович. Геометричне моделювання рефлекторів теплотехнічних установок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Саєнко Сергій Юрійович ; Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. - Мелітополь, 2009. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА305756
Українець, Анатолій Іванович. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 44 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА316549
Бабкіна, Ірина Володимирівна. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА321727
Гаркуша, Володимир Борисович. Розробка і дослідження установки для обробки продуктів харчування надвисоким тиском [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Володимир Борисович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 20 с.: рис.
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
17. | РА323716
Лебединець, Ігор Володимирович. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 19 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА330877
Чук, Володимир Васильович. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА333682
Тормосов, Юрій Михайлович. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 34 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА354888
Маринін, Андрій Іванович. Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Маринін Андрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |