Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (134)Журнали та продовжувані видання (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.02$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 137
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
АО128817


Витаминные растения и их использование в пищу [Текст] / ред. В. В. Ефремов ; НИИ торговли и общественного питания Наркомторга СССР. - М. : Госторгиздат, 1943. - 54 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ІР6290

Swanson, Pearl.
Calcium in nutrition [Text] / P. Swanson. - Chicago : National dairy council, 1965. - 34 p.: ill.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
3.
ВА780302

Мамчур, Федір Іванович.
Овочі і фрукти в нашому харчуванні [Текст] / Ф. І. Мамчур. - Ужгород : Карпати, 1989. - 203, [1] с. + 12 арк. кольор. фот. - 330 000 прим. - ISBN 5-7757-0050-3

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
4.
Р77884


Резерви харчового білка в Україні [Текст] : конспект лекції / КДТЕУ ; сост. В. Міцик. - К. : [б.в.], 1994. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
5.
ВА564241

Родина, Тамара Григорьевна.
Дегустационный анализ продуктов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по направлению "Технология продуктов питания" и спец. "Товароведение продовольственных товаров" / Т. Г. Родина, Г. А. Вукс. - М. : Колос, 1994. - 192 с.:ил. - (Учебники и учебные пособия для студ. вузов). - ISBN 5-10-001870-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р77649


Довідник термінів по визначенню якості, складу, структури, властивостей продуктів харчування [Текст] / підгот. Микитюк П. В. ; Білоцерків. с.-г. ін-т. - Біла Церква : [б. и.], 1994. - 25 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
7.
MFI3104/1-2

Vellani, Fausto Eros.
P-type ATPases from yeast to man [Text] : diss. / F. E. Vellani ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 112 p.: fig. - (Diss.ETH ; 11254)
2 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
8.
ВА563725

Бабич, Анатолій Олександрович.
Кормові і білкові ресурси світу [Текст] / А. О. Бабич. - К. : [б.в.], 1995. - 298 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА567634

Лоу, Карл.
Все о витаминах [Текст] / К. Лоу ; пер. Е. И. Незлобина. - М. : Крон- Пресс, 1995. - 320 с. - (Будьте здоровы) (Без визита к врачу). - ISBN 5-232-00101-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВС31353

Хамм, Михаэль.
Витамины в нашей кухне [Текст] : рецепты для гурманов / М. Хамм, А. Россмайер ; пер. О. Анциферов. - М. : Кристина & C, 1996. - 208 с. - (Энциклопедия здоровья). - ISBN 3-8068-4714-2. - ISBN 5-87889-067-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА572523

Горшков, Владимир Павлович.
Поваренная соль: знакомая незнакомка [Текст] / В. П. Горшков, Ф. А. Милославский. - Дніпропетровськ : Вид-во ДДУ, 1996. - 108 с. - ISBN 5-86400-361-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА293286

Павлюк, Раїса Юріївна.
Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ІВ194819

Noeske, Brigitte.
Chemie, Technologie und Ernährungsphysiologie der Lactose [Text] : Diss. / B. Noeske ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss., Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss. - Gießen : [б.в.], 1996. - V, 157 S.: Abb. - Бібліогр.: s. 139-157.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
14.
ДС53886 с прил.1

Павлюк, Раиса Юрьевна.
Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА574297


Целебные свойства жиров и масел [Текст] / авт.- сост. Ю. А. Драгомирецкий. - Донецк : Сталкер, 1997. - 352 с. - ISBN 966-7104-26-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
Основний фонд


      
16.
ВА579918

Минделл, Эрл.
Справочник по витаминам и минеральным веществам [Текст] : как правильные витамины и минеральные вещества могут изменить вашу жизнь: Пер. с англ. / Э. Минделл. - М. : Издательство Медицина и питание : Техлит, 1997. - 320 с. - (Энциклопедия витаминов и питания)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд


      
17.
ВА587307

Бабич, Анатолій Олександрович.
Соя для здоров'я і життя на планеті Земля [Текст] / А. О. Бабич. - К. : Аграрна наука, 1998. - 271 с. - Бібліогр.: с. 241-266. - ISBN 966-95490-6-Х

Рубрики:
 Соя 




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
18.
ІС11794

Kraft, Martin.
Bindungsverhalten von Arsen, Cadmium, Chrom, Quecksilber, Nickel und Blei an schwerverdauliche Lebensmittel und Lebensmittelkomponenten in künstlichem Magen-Darm-Saft [Text] : Diss. / M. Kraft ; Ruhr-Universität Bochum. Fak. für Biologie. - Bochum : [б.в.], 1998. - 88, A5 Bl.: Abb. - Бібліогр.: S.: 78-88

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
19.
ВА629223

Стоянов, Асен.
Храните, които лекуват. Модерна кухня [Текст] : рецепти за дълголетие младост, здраве и красота / А. Стоянов, Б. Костуркова. - София : Еврист-Сатурн, 1998. - 223 с.: ил. - ISBN 954-8135-06-x

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
20.
ІВ196337

Raffler, Günther.
Untersuchungen zur Vitaminstabilität in flüssigen Säuglingsmilchnahrungen in Gegenwart von Spurenelementen [Text] : Diss. / G. Raffler ; Justus- Liebig- Universität Gießen. Fachbereich Agrarwiss. und Umweltsicherung. - Gießen : [б.в.], 1998. - III, 129 S.: Abb. - Бібліогр.: S.107-119

Рубрики:




Видання зберігається у :

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського