Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (38)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=ДОРОХОВИЧ$<.>+<.>A=ВІКТОРІЯ$<.>+<.>A=ВІТАЛЇВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9

      
1.
ДС65518

Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА310533

Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА312846сл

Дорохович, Сергей Леонидович.
Тепломассообмен в рабочей камере нейтронного генератора с газодинамической мишенью, облучаемой высокооэнергетическим пучком дейтронов [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.03 / Дорохович Сергей Леонидович ; Обнинский ин-т атомной энергетики. - Обнинск, 1992. - 24 с.
Для сл. пользования

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА371049

Дорохович, Вікторія Віталївна .
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торгово-екон. ун-т . - К., 2010. - 38 с. : іл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
Р105033


Технологія кондитерського виробництва [Текст] : метод. вказ. до диплом. проектув. для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макароних виробів і харчконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Дорохович, А. Д. Прокопенко. - К. : НУХТ, 2005. - 35 с. - Бібліогр.: с. 34-35

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р107136


Технологія галузі [Текст] : робоча прогр. преддипломної практики на кондитерських фабриках та в кондитерських цехах хлібозаводів і хлібокомбінатів для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Дорохович [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Р98647


Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму "Харчова технологія та інженерія" заоч. форм навч. Розділ "Технологія кондитерського та харчоконцентратного виробництва" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Дорохович [та ін.]. - К. : НУХН, 2003. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС119227 з дод.

Дорохович, Вікторія Віталївна.
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 363 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 308-363.
2 кн. од.
Приложение:
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання. - К., 2010. - 314 арк. : рис., табл. Шифр ДС119227 дод.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
С11837/2

Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] .
Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010. - 113, [1] с. : рис. - Текст укр., рос. - 314 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського