Пошуковий запит: (<.>A=КАПРЕЛЬЯНЦ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
|
| | |
|
1. | ІВ216432
Fedosova, Kateryna Serhiivna. State of the art in bread production [Text] / K. Fedosova, L. Kaprelyants, S. Fedosov ; Odessa nat. acad. of food technologies. - Odessa : [TES], 2012. - 105 p. : tab. - Помилка в транслітерації прізвища 2-го авт. Див. також правильне формулювання: L. Karpeliants . - Бібліогр. в кінці розд. - 50 прим. - ISBN 978-966-2389-51-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА772783
Хомич, Галина Панасівна. Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 217 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 190-217. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-236-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВС56566
Научные школы Одесской национальной академии пищевых технологий [Текст] / Одес. нац. акад. пищевых технологий ; [авт.-сост.: Н. П. Белявская и др. ; под ред. Б. В. Егорова (гл. ред.), Л. В. Капрельянца, И. И. Зинченко]. - О. : [б. и.], 2012. - 66 с. : фот. - 250 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА776111
Александр Карпович Гладушняк [Текст] : биобиблиогр. указ. / Одес. нац. акад. пищевых технологий, Науч.-техн. б-ка ; [сост.: Н. П. Белявская, Л. Л. Кузяк, Т. Е. Мазепа ; под ред. Л. В. Капрельянца, И. И. Зинченко]. - О. : Букаев Вадим Викторович, 2013. - 114 с. - (Выдающиеся ученые ОНАПТ). - ISBN 978-966-2070-85-9
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
| |
|
| | |
|
5. | ВА786448
Капрельянц, Леонид Викторович. Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование [Текст] : монография / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпырко, Л. В. Труфкати. - Одесса : ТЭС, 2014. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7054-34-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА808732
Капрельянц, Агнесса Н. Конной дорогой Бабеля [Текст] / А. Капрельянц. - Киев : Видавництво Лис, 2017. - 223 с. : ил. - (Серия "Книга на шпацер"). - Бібліогр.: с. 223 . - ISBN 978-966-97612-0-0
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА810315
Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2016. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-930-121-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА824539
Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2017. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-145-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА825155
Капрельянц, Леонид Викторович. Биологическая химия с основами физиологии питания [Текст] : курс лекций / Капрельянц Л. В. - Изд. 3-е, перераб. и доп. - Херсон : Гринь Д. С. [изд.], 2017. - 248 с. : рис. - Бібліогр.: с. 246. - 300 прим. - ISBN 978-966-930-196-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА826456
Капрельянц, Л. В. Лабораторний практикум із загальної мікробіології і вірусології [Текст] : навч. посіб. / Л. В. Капрельянц, А. В. Єгорова, Л. В. Труфкаті ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : Олді-Плюс, 2018. - 135 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 133. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-206-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА829606
Січняк, Олександр Львович. Генетика [Текст] : навч. посіб. для студентів супеня "бакалавр" спец. 162 "Біотехнології та біоінженерія" галузі знань "Хімічна та біоінженерія" ден. й заоч. форм навчання / О. Л. Січняк, Л. В. Капрельянц, О. О. Килименчук ; Одес. нац. акад. харч. технологій, Каф. біохімії, мікробіології і фізіології харчування. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. - 147 с. : рис. - Бібліогр.: с. 146. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-199-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА829596
Єгорова, Антоніна Вікторівна. Мікробіологія галузі. (Мікробіологія бродильних виробництв) [Текст] : навч. посіб. / А. В. Єгорова, Л. В. Капрельянц, Л. В. Труфкаті ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. - 135 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Мікробіологія галузі. - Бібліогр.: с. 133 . - 300 прим. - ISBN 978-966-289-208-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СО36634
Одеська національна академія харчових технологій [Текст] / [О. М. Кананихіна та ін. ; уклад. І. М. Агеєва та ін. ; за ред. проф. Єгорова Б. В.]. - Одеса : Чорномор'я, 2017. - 285, [2] с. : фот. - 500 прим. - ISBN 978-966-555-310-6
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СО39518
Одеський національний технологічний університет: 20 жовтня 1902 р. - 20 жовтня 2022 р. Кращі традиції інженерної освіти з 1902 року [Текст] : [монографія] / [О. М. Кананихіна та ін. ; за ред. проф. Б. В. Єгорова ; уклад.: І. М. Агеєва та ін.] ; Одес. нац. технол. ун-т. - Одеса : Бондаренко М. О. [вид.], 2023. - 383 с. : фот. - Назва обкл. : Одеський національний технологічний університет. - 50 прим. - ISBN 978-617-8327-33-0
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |