Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (28)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=ПОЛУМБРИК$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10

      
1.
ДС108251

Полумбрик, Максим Олегович.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис., табл. - арк. 137-155

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА357192

Полумбрик, Максим Олегович.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Хімічні науки   
3.
ВА635315

Полумбрик, Олег Максимович.
Окисно-відновні процеси [Текст] : навч. посіб. для студ. нехімічних спец. вищ. навч. закл. / О. М. Полумбрик [и др.] ; заг. ред. О. М. Полумбрик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002. - 341 с.: іл. - Бібліогр.: с. 339-340

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Хімічні науки   
4.
ВА652285


Неорганічна хімія [Текст] : контрольні завдання з дисципліни для студ. спец. 7.091701 "Технологія зберігання і переробки зерна"; 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчконцентратів"; 7.091703 "Технологія цукристих речовин"; 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробство"; 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"; 7.091707 "Технологія м'яса та м'ясних виробів"; 7.091709 "Технологія молока та молочних продуктів"; 7.091610 "Біотехнологія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. М. Полумбрик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 60 с. - Бібліогр.: с. 59

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Хімічні науки   
5.
Р102451


Загальна хімія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. напряму "Енргетика" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. М. Полумбрик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 31 с. - Бібліогр.: с. 31

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВС50962

Полумбрик, Максим Олегович.
Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини [Текст] / М. О. Полумбрик ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Академперіодика, 2011. - 486 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-360-165-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВС62652


Природные антиоксиданты пищевых продуктов [Текст] / [М. О. Полумбрик и др.] ; НАН Беларуси [и др.]. - Минск : ИВЦ Минфина, 2017. - 159 с. : ил. - Бібліогр. в кінці глав. - 150 прим. - ISBN 978-985-7142-24-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА829307

Полумбрик, М. О.
Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів [Текст] / М. О. Полумбрик, І. І. Осипенкова, Є. О. Котляр ; за ред. д-ра хім. наук О. М. Полумбрика ; Черкас. держ. технол. ун-т, Одес. нац. акад. харч. технологій. - Черкаси ; Одеса ; Київ : Логос, 2019. - 186 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-177. - 500 прим. - ISBN 978-617-7446-61-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА441261

Полумбрик, Манєфа Миколаївна.
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Білкозин" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Полумбрик Манєфа Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 24 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
С11837/2

Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] .
Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010. - 113, [1] с. : рис. - Текст укр., рос. - 314 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського