Пошуковий запит: (<.>A=ПОЛУМБРИК$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
|
| | |
|
1. | ДС108251
Полумбрик, Максим Олегович. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис., табл. - арк. 137-155
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА357192
Полумбрик, Максим Олегович. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА635315
Полумбрик, Олег Максимович. Окисно-відновні процеси [Текст] : навч. посіб. для студ. нехімічних спец. вищ. навч. закл. / О. М. Полумбрик [и др.] ; заг. ред. О. М. Полумбрик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002. - 341 с.: іл. - Бібліогр.: с. 339-340
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА652285
Неорганічна хімія [Текст] : контрольні завдання з дисципліни для студ. спец. 7.091701 "Технологія зберігання і переробки зерна"; 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчконцентратів"; 7.091703 "Технологія цукристих речовин"; 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробство"; 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"; 7.091707 "Технологія м'яса та м'ясних виробів"; 7.091709 "Технологія молока та молочних продуктів"; 7.091610 "Біотехнологія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. М. Полумбрик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 60 с. - Бібліогр.: с. 59
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | Р102451
Загальна хімія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. напряму "Енргетика" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. М. Полумбрик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 31 с. - Бібліогр.: с. 31
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВС50962
Полумбрик, Максим Олегович. Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини [Текст] / М. О. Полумбрик ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Академперіодика, 2011. - 486 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-360-165-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВС62652
Природные антиоксиданты пищевых продуктов [Текст] / [М. О. Полумбрик и др.] ; НАН Беларуси [и др.]. - Минск : ИВЦ Минфина, 2017. - 159 с. : ил. - Бібліогр. в кінці глав. - 150 прим. - ISBN 978-985-7142-24-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА829307
Полумбрик, М. О. Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів [Текст] / М. О. Полумбрик, І. І. Осипенкова, Є. О. Котляр ; за ред. д-ра хім. наук О. М. Полумбрика ; Черкас. держ. технол. ун-т, Одес. нац. акад. харч. технологій. - Черкаси ; Одеса ; Київ : Логос, 2019. - 186 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-177. - 500 прим. - ISBN 978-617-7446-61-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА441261
Полумбрик, Манєфа Миколаївна. Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Білкозин" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Полумбрик Манєфа Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 24 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | С11837/2
Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] . Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010. - 113, [1] с. : рис. - Текст укр., рос. - 314 прим.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |