Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Реферативна база даних (4)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=ТРУФКАТІ$<.>+<.>A=ЛЮДМИЛ$<.>+<.>A=ВІКТОРІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
1.
РА346984

Труфкаті, Людмила Вікторівна.
Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкаті Людмила Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВА810315


Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2016. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-930-121-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА824539


Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2017. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-145-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
4.
ВА826456

Капрельянц, Л. В.
Лабораторний практикум із загальної мікробіології і вірусології [Текст] : навч. посіб. / Л. В. Капрельянц, А. В. Єгорова, Л. В. Труфкаті ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : Олді-Плюс, 2018. - 135 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 133. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-206-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА829596

Єгорова, Антоніна Вікторівна.
Мікробіологія галузі. (Мікробіологія бродильних виробництв) [Текст] : навч. посіб. / А. В. Єгорова, Л. В. Капрельянц, Л. В. Труфкаті ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. - 135 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Мікробіологія галузі. - Бібліогр.: с. 133 . - 300 прим. - ISBN 978-966-289-208-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського