Пошуковий запит: (<.>U=Л80-33$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
|
| | |
|
1. | ІВ213440
Technologies of food products on the base of milk protein [Text] : the monograph / F. Pertsevyi, P. Hurskyi, S. Yurchenko [a. o.] ; Kharkiv State univ. of food technology and trade [a. o.]. - Kharkiv ; Wroclaw ; San Sebastian : [s. n.], 2009. - 204 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-405-039-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА728774
Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ , 2010. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-224. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-147-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | СТ8833
Сировина та продукти тваринного походження. Визначання залишкової кількості гормональних стимуляторів методом тонкошарової хроматографії [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА837590
Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / [В. П. Славов та ін.] ; за наук. ред. В. П. Славова та О. В. Коваленко ; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019. - 355 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-485-255-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |