Пошуковий запит: (<.>U=Л84-31$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
|
| | |
|
1. | ДС56116
Чернявская, Людмила Ивановна. Исследование и разработка методов комплексной химико- технологической оценки качества сырья и продуктов сахарного производства с целью повышения его эффективности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Чернявская Людмила Ивановна ; Укр. НИИ сахар. пром-сти. - К., 1997. - 523 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | Ра297048
Чернявська, Людмила Іванівна. Дослідження та розробка методів комплексної хіміко- технологічної оцінки якості сировини і продуктів цукрового виробництва з метою підвищення його ефективності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Чернявська Людмила Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 59 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА583273
Якість буряків, оптимальні режими переробки буряків різної якості [Текст] / уклад. В. О. Нагорна ; Інститут підвищення кваліфікації і перепідготовки керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості. - К. : [б.в.], 1998. - 67 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА604068
Технологічна якість цукрових буряків та підвищення ефективності виробництва цукру [Текст] / В. М. Мількевич [та ін.]. - К. : Український фітосоціологічний центр, 2000. - 131 с. - Бібліогр.: с.122-128. - ISBN 966-7459-72-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА652547
Сахарная свекла. Проблемы повышения технологических качеств и эффективности переработки [Текст] / Л. И. Чернявская [и др.] ; общ. ред. Л. И. Чернявская. - К. : Фитосоциоцентр, 2003. - 308 с.: рис., табл. - Библиогр.: в конце глав. - ISBN 966-306-027-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ1714
Коренеплоди цукрових буряків для промислового переробляння. Технічні умови [Текст] / розроб. М. Роїк, А. Корнієнко. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 8 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА666857
Качество сахарной свеклы урожая 2005 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы, повышения качества готовой продукции [Текст] : материалы науч.-техн. семинара / Акционерное общество закрытого типа "Кристалл". - К. : ИПЦ АЛКОН НАН Украины, 2005. - 88 с. - ISBN 966-8449-10-Х На рус. и укр. языках.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА709812
Качество сахарной свеклы урожая 2007 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы, повышения качества готовой продукции [Текст] : материалы науч.-техн. семинара / Акционерное общество закрытого типа "Кристалл", Національна асоціація цукровиків України "УкрЦУКОР". - К. : ИПЦ АЛКОН, 2007. - 120 с. - ISBN 966-8449-19-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ4037
Буряки цукрові. Методи визначення якості коренеплодів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 15 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ4523
Буряки цукрові. Експрес-методи визначання технологічних показників якості коренеплодів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ4524
Буряки цукрові. Методи відбирання та готування проб коренеплодів для визначання технологічних показників їхньої якості [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 5 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ6904
Коренеплоди цукрового буряку для промислового переробляння. Технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4327:2004 ; Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ7002
Буряки цукрові. Методи визначання пектинових речовин і сапоніну в коренеплодах [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |