Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (20)
Пошуковий запит: (<.>U=Л861.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20

      
1.
ДС41541

Гордиенко, Людмила Васильевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Л.В.Гордиенко ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС51987

Молодожен, Юлія Борисівна.
Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС75361

Золотарева, Людмила Анатольевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС66540

Артамонова, Майя Владимировна.
Разработка технологии желированной продукции с использованием микробных полисахаридов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Владимировна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 289 л. - л. 191-210

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА294868

Молодожен, Юлія Борисівна.
Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук:05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА310924

Артамонова, Майя Володимирівна.
Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА322433

Золотарьова, Людмила Анатоліївна.
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ1524


Мармелад. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Бут [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
9.
ВА736129

Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : монографія / О. В. Самохвалова, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 108 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 84-107. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-190-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА381313

Соловйова, Оксана Леонідівна.
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соловйова Оксана Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ІВ206960


Modifying additives in jelly products [Text] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci rozd. - ISBN 966-612-051-8

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
12.
ДС126874

Соловйова, Оксана Леонідівна.
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соловйова Оксана Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 264 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-181.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА394615

Туз, Наталія Федорівна.
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Туз Наталія Федорівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА418394

Аветісян, Карине Валерівна.
Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Аветісян Карине Валерівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 23 с. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА796859

Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 112-133. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-372-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ9414


Мармелад. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4333:2004 ; Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА437957

Шматченко, Наталя Василівна.
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Шматченко Наталя Василівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА439273

Матяс, Дарія Сергіївна.
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Матяс Дарія Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА449277

Ройко, Ольга Михайлівна.
Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ройко Ольга Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ДС149690

Туз, Наталія Федорівна.
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Туз Наталія Федорівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 274 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 167-194.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського