Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (65)
Пошуковий запит: (<.>U=Л913$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 78
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС44114

Котелевич, Наталия Ивановна.
Исследование кинетики процесса сушки шиповника токами высокой частоты и другими способами энергоподвода [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Котелевич Наталия Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 117 л. - л.:105-119

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС48682

Шамян, Сергей Маисович.
Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія:    
3.
ДС45585сл

Луканин, Александр Сергеевич.
Разработка технологии комплексной переработки яблок [Текст] : дис...д-ра техн.наук:03.00.23 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 306 л. - л.:255-306
Для сл.пользования

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС52149сл

Луканин, Александр Сергеевич.
Разработка технологии комлексной переработки яблок (Приложения) [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 240 с.
Для служ. пользования

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС83388

Мацко, Александр Петрович.
Разработка технологии переработки яблок с повышенным содержанием радионуклидов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мацко Александр Петрович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2003. - 168 л.: рис. - Библиогр.: л. 144-165

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС84002

Чук, Володимир Васильович.
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 126 арк.+ дод. - арк. 111-126

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС88584

Григоренко, Елена Витальевна.
Оптимизация элементов технологии замораживания плодов сливы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Григоренко Елена Витальевна ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2005. - 247 л. - Библиогр.: л. 117-142

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС97483

Иванова, Ирина Евгеньевна.
Оценка сортов черешни украинской селекции на пригодность к замораживанию, хранению и последующей переработке [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Иванова Ирина Евгеньевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 165 л.: рис., табл.+ 147л. прил. - Библиогр.: л. 145-165
Две кн. единицы.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС107534

Тарлев, Василий Павлович.
Научно-технические основы сушки косточковых фруктов токами высокой и сверхвысокой частоты [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Тарлев Василий Павлович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2006. - 440 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 333-365

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС57603

Тарпев, Василий Павлович.
Совершенствование процесса сушки чернослива с применением токов высокой частоты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тарпев Василий Павлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1998. - 238 л. - л. 221-237

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС57492

Глушко, Геннадий Иванович.
Оценка пригодности сортов абрикоса для длительного низкотемпературного хранения [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадий Иванович ; Крымский гос. аграрный ун-т. - Симф., 1998. - 174 л. - л. 123-141

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС58767

Доценко, Наталья Викторовна.
Комплекс криозащиты растительного сырья при холодильном консервировании [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Доценко Наталья Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 186 л.: ил. - л. 145-163

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ДС40937

Дубинина, Антонина Анатольевна.
Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС65505

Семакова, Марина Витальевна.
Разработка технологии получения яблочного пектина с применением ферментных препаратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Витальевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 234 л.: рис. - л. 103-124.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС65188

Мелконян, Акоп Мисакович.
Подбор сортов абрикоса для хранения в замороженном виде и получения продуктов переработки [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Мелконян Акоп Мисакович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 145 л.+ прил. - л. 106-129

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС96287

Гаврилов, Александр Викторович.
Усовершенствование процесса измельчения мякоти косточковых плодов и оборудования для его реализации [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаврилов Александр Викторович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 196 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 134-149

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС100528

Варваріна, Наталія Михайлівна.
Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Варваріна Наталія Михайлівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 263 арк. - арк. 172-191

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА289968

Шамян, Сергій Маїсович.
Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА337570

Іванова, Ірина Євгенівна.
Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступної переробки [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Іванова Ірина Євгенівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2005. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА339622

Григоренко, Олена Віталіївна.
Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Григоренко Олена Віталіївна ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2005. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського