Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (20)
Пошуковий запит: (<.>U=Л913.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС45585сл

Луканин, Александр Сергеевич.
Разработка технологии комплексной переработки яблок [Текст] : дис...д-ра техн.наук:03.00.23 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 306 л. - л.:255-306
Для сл.пользования

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС52149сл

Луканин, Александр Сергеевич.
Разработка технологии комлексной переработки яблок (Приложения) [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 240 с.
Для служ. пользования

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС83388

Мацко, Александр Петрович.
Разработка технологии переработки яблок с повышенным содержанием радионуклидов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мацко Александр Петрович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2003. - 168 л.: рис. - Библиогр.: л. 144-165

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС84002

Чук, Володимир Васильович.
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 126 арк.+ дод. - арк. 111-126

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС97483

Иванова, Ирина Евгеньевна.
Оценка сортов черешни украинской селекции на пригодность к замораживанию, хранению и последующей переработке [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Иванова Ирина Евгеньевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 165 л.: рис., табл.+ 147л. прил. - Библиогр.: л. 145-165
Две кн. единицы.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС58767

Доценко, Наталья Викторовна.
Комплекс криозащиты растительного сырья при холодильном консервировании [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Доценко Наталья Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 186 л.: ил. - л. 145-163

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС40937

Дубинина, Антонина Анатольевна.
Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС65505

Семакова, Марина Витальевна.
Разработка технологии получения яблочного пектина с применением ферментных препаратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Витальевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 234 л.: рис. - л. 103-124.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА337570

Іванова, Ірина Євгенівна.
Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступної переробки [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Іванова Ірина Євгенівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2005. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА300826

Доценко, Наталія Вікторівна.
Комплекс кріозахисту рослинної сировини при холодильному консервуванні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Доценко Наталія Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА281280

Дубинина, Антонина Анатольевна.
Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА309565

Семакова, Марина Віталіївна.
Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Віталіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА327959

Мацко, Олександр Петрович.
Розробка технології переробки яблук з підвищеним вмістом радіонуклідів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мацко Олександр Петрович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2003. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА330877

Чук, Володимир Васильович.
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ3684


Яблука. Зберігання в регульованому газовому середовищі (ISO 8682:1987, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ3685


Груші. Зберігання в холодильній камері (ISO 1134:1993, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ3683


Яблука. Зберігання в холодильній камері (ISO 1212:1995, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ4416


Яблука сушені. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-16:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
Текст рос. мовою

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА376578

Веселовська, Таїсія Євгеніївна.
Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Веселовська Таїсія Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ5213


Айва свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського