Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (48)
Пошуковий запит: (<.>U=Л914$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС44123

Левченко, Светлана Валентиновна.
Влияние низкотемпературного замораживания на изменение структурных углеводов в ягодах винограда [Текст] : дис...канд.с.х.наук:05.18.03;03.00.23 / Левченко Светлана Валентиновна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 156 л. - л.:89-104

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС101390

Кюрчева, Людмила Николаевна.
Обоснование критериев пригодности столового винограда к низкотемпературному замораживанию [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.01.15 / Кюрчева Людмила Николаевна ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2006. - 143 л.+ прил. - Библиогр.: л. 125-143

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС58938

Студенникова, Наталия Леонидовна.
Сохраняемость ягод винограда в замороженном виде в связи с их липидно- белковым комплексом [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Студенникова Наталия Леонидовна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 193 л. - л. 119-139

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС70101

Селютіна, Галина Анатоліївна.
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. - арк. 171-196

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА350976

Кюрчева, Людмила Миколаївна.
Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Кюрчева Людмила Миколаївна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА366026

Герасимчук, Олена Петрівна.
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Герасимчук Олена Петрівна ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2009. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА300896

Студєннікова, Наталія Леонідівна.
Зберігаємість ягід винограду в замороженому вигляді у зв'язку з їх ліпідно- білковим комплексом [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Студєннікова Наталія Леонідівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА314663

Селютіна, Галина Анатоліївна.
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА355190

Осокіна, Ніна Максимівна.
Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування [Текст] : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15 / Осокіна Ніна Максимівна ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2007. - 40 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ3682


Суниця. Рекомендації щодо зберігання в холодильній камері (ISO 6665:1983, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ3893


Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 28 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 27-28

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА716674


Энергопотребление при замораживании винограда и его хранении [Текст] / УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач" ; сост. А. Э. Модонкаева. - Ялта : НИВиВ "Магарач", 2007. - 55 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 53-54

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА372727

Єрмоліна, Галина Вікторівна.
Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Єрмоліна Галина Вікторівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2010. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС112929

Герасимчук, Олена Петрівна.
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Герасимчук Олена Петрівна ; Уман. держ. аграр. ун-т. - Умань, 2009. - 374 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 349-374.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ4869


Виноград свіжий технічний. Технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 2366-94 ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ4901


Брусниця свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ5211


Аґруз свіжий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС118575

Ермолина, Галина Викторовна.
Влияние процессов замораживания и дефростации на сохранение качества столового винограда [Текст] : дис. ... канд. с.-х. наук : 06.01.15 / Ермолина Галина Викторовна ; УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 185 л. : табл. - Бібліогр.: арк. 160-185.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА380917

Лисиця, Олексій Юрійович.
Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Лисиця Олексій Юрійович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ5642


Малина свіжа. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 359-75 ; Чинний від 2011-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського