Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (56)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС44145

Ирха, Лидия Александровна.
Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ирха Лидия Александровна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 286 л. - л.:185-205

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС52356

Милорава, Ольга Викторовна.
Разработка электрофизических методов извлечения сока из стеблей сахарного сорго в качестве компонента консервированных пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Милорава Ольга Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 178 л. - л.: 118-135

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС52936

Форсюк, Андрій Васильович.
Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 175 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС83112

Петрова, Юлия Николаевна.
Совершенствование процесса и оборудования для стабилизации качества вишневого сока с использованием высокого давления [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Петрова Юлия Николаевна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2004. - 206 л.: рис. - Библиогр.: л. 165-178

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС86951

Ткач, Надія Іванівна.
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ткач Надія Іванівна ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава, 2004. - 267 арк. - арк. 153-174

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС104814

Козонова, Юлія Олександрівна.
Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 251 арк. - арк. 160-178

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС105021

Суткович, Тетяна Юліанівна.
Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Суткович Тетяна Юліанівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 243 арк. - арк. 153-173

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА284792

Палвашова, Ганна Ігорівна.
Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА282167

Снежкин, Юрий Федорович.
Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА293982

Форсюк, Андрій Васильович.
Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА295023

Мілорава, Ольга Вікторівна.
Розробка електрофізичних методів здобування соку із стеблів цукрового сорго як компонента консервованих харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мілорава Ольга Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА361457

Оленєв, Микола Володимирович.
Удосконалення технології виробництва продуктів переробки винограду з застосуванням електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Оленєв Микола Володимирович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА363998

Оленєв, Микола Володимирович.
Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Оленєв Микола Володимирович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА368649

Саркісян, Ганна Овсепівна.
Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Саркісян Ганна Овсепівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА281498

Калмикова, Ірина Семенівна.
Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА328951

Петрова, Юлія Миколаївна.
Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Петрова Юлія Миколаївна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2004. - 18 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА333755

Ткач, Надія Іванівна.
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ткач Надія Іванівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА353491

Козонова, Юлія Олександрівна.
Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА353441

Суткович, Тетяна Юліанівна.
Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Суткович Тетяна Юліанівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА355190

Осокіна, Ніна Максимівна.
Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування [Текст] : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15 / Осокіна Ніна Максимівна ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2007. - 40 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського