Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
|
| | |
|
1. | ДС107432
Фабіянська, Ірина Валентинівна. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеський національний ун-т ім. І.І.Мечникова. - О., 2008. - 302 арк. - арк. 171-192
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС100462
Король, Цвітана Олександрівна. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2007. - 223 арк. - арк. 158-183
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА349073
Король, Цвітана Олександрівна. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА357516
Фабіянська, Ірина Валентинівна. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ2113
Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені; Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 18 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ2369
Ковбаси смажені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1840-84 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 16351-86 в частині смажених ковбас); Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | MFI3826/1-2
Feiss, Christine. Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami [Text] : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221) 2 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
8. | СТ6896
Вироби ковбасні та продукти зі свинини варені. Метод визначення залишкової активності кислої фосфатази [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА433454
Старосельська, Анастасія Леонідівна. Комплексна оцінка якості та безпеки ковбасних виробів і напівфабрикатів січених [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Старосельська Анастасія Леонідівна ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харч. продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контрол. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів. - Суми, 2018. - 23 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВС67270
Гам, Бернхард. Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина [Текст] / Бернхард Гам ; [пер. с нем. Е. Сухомлинова]. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. - 127 с. : цв. ил. - Назва на корінці : Колбаса. - Пер. изд. : Würste, Sülzen, Pasteten. Traditionell und selbst gemacht / Bernhard Gahm. - Stuttgart, 2019. - 3200 прим. - ISBN 978-617-12-7642-0. - ISBN 978-3-8001-1290-6 (нем.)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА448622
Жук, Вікторія Олександрівна. Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Жук Вікторія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 24 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |