Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (14)Реферативна база даних (164)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 106
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС51129

Величко, Людмила Александровна.
Разработка ресурсосберегающей технологии творога повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 212 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС43591

Мордасов, Анатолий Григорьевич.
Совершенствование процесса получения сухого обезжиренного творога [Текст] : дис...канд.техн.наук в виде науч.докл.:05.18.12;03.00.23 / Мордасов Анатолий Григорьевич ; Воронежский технологический ин-т. - Воронеж, 1994. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС52148сл

Дмитровская, Галина Петровна.
Разработка технологии кефира "Украинский" на основе природного симбиоза микроорганизмов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровская Галина Петровна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1996. - 238 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС54253

Рыжкова, Таисия Николаевна.
Повышение качества творога с использованием методов биотехнологии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рыжкова Таисия Николаевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 99 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС81107

Недобийчук, Татьяна Владимировна.
Разработка технологии сушки творога во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобийчук Татьяна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 186 л. - Библиогр.: л. 137-152

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС84009

Мінорова, Антоніна Володимирівна.
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мінорова Антоніна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 166 арк.+ дод. - арк. 156-166

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС94205

Труфкати, Людмила Викторовна.
Разработка биотехнологии комбинированных молочно-растительных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкати Людмила Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 270 л.: рис. - Библиогр.: л. 160-186

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС91172

Науменко, Оксана Василівна.
Розробка технології бактеріальних препаратів із залученням Lactobacillus casei ssp. casei для виробництва функціональних молочних напоїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Науменко Оксана Василівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2005. - 185 арк. - арк. 132-152

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС92468

Данчук, Юлія Іванівна.
Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Данчук Юлія Іванівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2006. - 218 арк. - арк. 162-176

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС93241

Касьянова, Надія Олександрівна.
Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Касьянова Надія Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 139 , [59]арк.: табл. - арк. 120-139

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС102390

Маляренко, Татьяна Владимировна.
Разработка технологии кисломолочного продукта с сухим соевым молоком [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Маляренко Татьяна Владимировна ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2007. - 191 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 135-152

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС59213

Ющенко, Наталія Михайлівна.
Розробка технології виробництва кисломолочного напою продовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Ющенко Наталія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 198 л. - л. 184-198

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ДС71582

Романчук, Ірина Олегівна.
Розробка технології заквашувальних препаратів прямого внесення для йогурту та сметани [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Романчук Ірина Олегівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2001. - 124 арк. - арк.102-112

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА292527

Величко, Людмила Олександрівна.
Розробка ресурсозберігальної технології сиру підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА293544сл

Дмитровська, Галина Петрівна.
Розробка технології кефіру "Український" на основі природного симбіозу мікроорганізмів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровська Галина Петрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.
Для сл. користування

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА336237

Науменко, Оксана Василівна.
Розробка технології бактеріальних препаратів із залученням Lactobacillus casei ssp. casei для виробництва функціональних молочних напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Науменко Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА345331

Данчук, Юлія Іванівна.
Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Данчук Юлія Іванівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА344513

Касьянова, Надія Олександрівна.
Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Касьянова Надія Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА346984

Труфкаті, Людмила Вікторівна.
Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкаті Людмила Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА326520

Недобійчук, Тетяна Володимирівна.
Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобійчук Тетяна Володимирівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського