Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС52012
Стецюк, Галина Арсенівна. Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 189 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС52049
Сидор, Василий Михайлович. Усовершенствование технологии выпаривания квасного и солодового сусла при производстве их концентратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василий Михайлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 164 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС84066
Ромашко, Олена Василівна. Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ромашко Олена Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 254 арк. - арк. 136-156
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС45508
Цыбульник, Лариса Владленовна. Товароведная оценка новых картофельных концентратов для массового профилактического питания [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.15 / Цыбульник Лариса Владленовна ; Киевский торгово-экономический ун-т. - К., 1994. - 187 л. - л.:128-147
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС90490
Мельник, Оксана Юріївна. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 154-170
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС101693
Трощий, Тетяна Володимирівна. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 373 арк. - арк. 174-193
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС58967
Станевский, Олег Леонидович. Моделирование и совершенствование энергоиспользующих процессов и аппаратов пищеконцентратных производств [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Станевский Олег Леонидович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 235 л. - л. 217-230
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС65375
Кобилінська, Олена Валеріївна. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л. - л. 148-166
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС66582
Заремба, Павел Александрович. Совершенствование комплекса оборудования для получения бульона в условиях мясоперерабатывающих предприятий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Заремба Павел Александрович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2000. - 251 л. - л. 192-204
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС71237
Голуб, Богдан Олексійович. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 169 арк. - арк.114-122
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА292381
Сидор, Василь Михайлович. Удосконалення технології випарювання квасного і солодового сусла при виробництві їх концентратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василь Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА315258
Голуб, Богдан Олексійович. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 20 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА293765
Стецюк, Галина Арсенівна. Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 27 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА339496
Мельник, Оксана Юріївна. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА350670
Трощий, Тетяна Володимирівна. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА363771
Аннєнкова, Надія Борисівна. Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Аннєнкова Надія Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА365414
Шульга, Оксана Сергіївна. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шульга Оксана Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА365426
Декуша, Ганна Валеріївна. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Декуша Ганна Валеріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА305118
Станевський, Олег Леонідович. Моделювання та удосконалення енерговикористовуючих процесів та апаратів харчоконцентратних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Станевський Олег Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА311830
Заремба, Павло Олександрович. Удосконалювання комплексу обладнання для одержання бульйону в умовах м'ясопереробних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Заремба Павло Олександрович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |