Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л823.047$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13

      
1.
ДС101942

Махинько, Людмила Василівна.
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Людмила Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 217 арк. - арк. 141-163

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС58311

Кундиловская, Татьяна Анатольевна.
Разработка технологии производства сухих завтраков, обогащенных пищевыми волокнами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кундиловская Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 244 л. - л. 169-195

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС57899

Терлецька, Віта Альбертівна.
Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Терлецька Віта Альбертівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 185 л. + дод. - л. 163-185

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС40935

Белогрищенко, Андрей Иванович.
Технология и аппаратное оформление процесса получения взорванных зерен сорго для малых производств [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Белогрищенко Андрей Иванович ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 180 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС60890 з дод.

Ковбаса, Володимир Миколайович.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС58849

Миронова, Наталія Геннадіївна.
Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Миронова Наталія Геннадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 266 л. - л. 150-168

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС65375

Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л. - л. 148-166

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА300202

Кунділовська, Тетяна Анатоліївна.
Розробка технології виробництва сухих сніданків, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кунділовська Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА349988

Махинько, Людмила Василівна.
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Людмила Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА302449

Миронова, Наталія Геннадіївна.
Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Миронова Наталія Геннадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА302479

Ковбаса, Володимир Миколайович.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 41 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА299071

Терлецька, Віта Альбертівна.
Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Терлецька Віта Альбертівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА310473

Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського