Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (51)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-32$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС52474

Шидловская, Елена Брониславовна.
Разработка комплексных улучшителей с целью повышения качества хлеба и интенсификации технологического процесса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шидловская Елена Брониславовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 256 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС52592

Корж, Тамара Владимировна.
Разработка технологии производства хлеба с использованием бурых водорослей и продуктов их переработки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Корж Тамара Владимировна ; Министерство высшего и среднего специального образования Украины. - К., 1996. - 300 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС83518

Сильчук, Тетяна Анатоліївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.А.Сильчук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 217 арк.: рис. - арк. 138-156

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС84321

Удворгелі, Лариса Іванівна.
Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Удворгелі Лариса Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 192 арк. - арк. 144-164

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС94226

Шаран, Лариса Олександрівна.
Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаран Лариса Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 268 арк.: рис., табл. - арк. 155-176

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС94177

Білик, Олена Анатоліївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Білик Олена Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 212 арк.: табл. - арк. 157-172

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС94179

Антонюк, Марія Миколаївна.
Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Антонюк Марія Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 207 арк.: табл. - арк. 136-155

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС89027

Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС89985

Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавриш Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 165 арк.: рис. + дод. - арк. 140-155

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС92982

Махинько, Валерій Миколайович.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Валерій Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 199 арк.: рис., табл. - арк. 114-127

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС93259

Бондар, Наталія Петрівна.
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 265 арк.: табл. - арк. 159-181

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС107084

Віннікова, Владислава Олександрівна.
Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Віннікова Владислава Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 274 арк. - арк. 143-158

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
13.
ДС49014

Рыбникова, Алла Владимировна.
Разработка технологии производства хлебобулочных изделий с повышенным содержанием белков растительного и животного происхождения [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / Рыбникова Алла Владимировна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 165 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС59168

Лебеденко, Татьяна Евгеньевна.
Разработка комплексных улучшителей для хлебопекарного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.Е.Лебеденко ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 248 л. - л. 182-210

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС62498

Нікончук, Олена Анатоліївна.
Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 223 л. - л. 148-163

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС60890 з дод.

Ковбаса, Володимир Миколайович.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія:    
17.
ДС58764

Симакова, Ольга Александровна.
Разработка технологии изделий из дрожжевого теста с использованием амаранта багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Симакова Ольга Александровна ; Донецкий гос. коммерческий ин-т. - Донецк, 1998. - 154 л.: ил. + прил. - л. 132-154

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС74696

Савчук, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Савчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 260 арк. - арк. 156-171

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ДС75038

Ситник, Інна Петрівна.
Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ситник Інна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 196 арк.: рис., табл. - арк. 144-171

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ДС100179

Арсеньєва, Лариса Юріївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 360 арк.+ 317арк. (дод.). - арк. 325-360
Дві кн. одиниці

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського