Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=ТОПОРАШ$<.>+<.>A=ІРИНА$<.>+<.>A=ГЕОРГІЇВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
1.
ДС89027

Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА337800

Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА815282

Кондо, Марі.
Викинь мотлох із життя! Мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди [Текст] / Марі Кондо ; [пер. з англ. І. Грипи]. - 2-ге вид. - Харків : Клуб сімейного дозвілля, 2017. - 206, [1] с. - (Світовий бестселер). - Пер. изд. : The life-changing magic of tidying up: the japanese art of decluttering and organizing / Marie Kondo. - London, 2014. - 5000 прим. - ISBN 978-617-12-0507-9 (укр.). - ISBN 978-0-0919551-0-6 (англ.)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА851977


Технологія та оцінка якості зернових продуктів [Текст] : монографія / [Д. О. Жигунов та ін. ; ред.: Д. О. Жигунов, О. С. Волошенко] ; Одес. нац. акад. харч. технологій, [Каф. технології перероб. зерна]. - Одеса : Олді Плюс, 2021. - 353, [10] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці гл. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-501-8
До 90-річчя каф. Технології перероб. зерна.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського