Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л974$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7

      
1.
ДС52049

Сидор, Василий Михайлович.
Усовершенствование технологии выпаривания квасного и солодового сусла при производстве их концентратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василий Михайлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 164 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС71237

Голуб, Богдан Олексійович.
Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 169 арк. - арк.114-122

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА315258

Голуб, Богдан Олексійович.
Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 20 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ2873


Концентрати для напоїв. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Олійнічук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ7444


Сухі суміші для "гарячого шоколаду". Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Напівфабрикат кондитерський). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА440194

Хахалєва, Ірина Вікторівна.
Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Хахалєва Ірина Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2019. - 23 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ11054


Фітоконцентрати харчові на основі субтропічних культур. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського