Пошуковий запит: (<.>U=Л983$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС60680
Джинджолия, Резо Ражденович. Разработка и промышленное освоение технологии черного чая с крепким настоем [Текст] : дис. в форме науч. докл... д-ра техн. наук: 05.18.10 / Джинджолия Резо Ражденович ; Государственная комиссия Совета Министров СССР по продовольствию и закупкам, Грузинский ин-т субтропического хозяйства. - Сухуми, 1990. - 54 с. - с. 49-54
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА345545
Меграбян, Армен Челюскинович. Обоснование технологий производства растительных чаев из дикорастущих растений региона Лори Республики Армения [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.08.01 / Меграбян Армен Челюскинович ; Государственный аграрный ун-т Армении. - Ереван, 2006. - 17 с. Описание составлено по переводу. - Текст на арм. яз.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | Р79629
Інструкція про порядок і умови постачання, приймання, зберігання та відпуску чаю чорного байхового І2-034-94 [Текст] / підгот. О. М. Плужнікова [та ін.]. - К. : [б.в.], 1994. - 22 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | Р92951
Экспертиза качества чая [Текст] : метод. руководство МВШЭ. МР-006-2001 / авт.-сост. Л. Г. Елизарова ; общ.ред. П. А. Красовский ; Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза". - 2. изд., испр. - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2001. - 42 с. - (Серия "Библиотека эксперта" ; вып.9.). - ISBN 5-93399-004-3 (вып.9). - ISBN 5-93399-001-9 (серия)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА652998
Фролов, Виктор Васильевич. Дао чая (путь чая) [Текст] / В. В. Фролов, Хе Донлян. - Д. : ИМА-пресс, 2004. - 252 с.: фото. - ISBN 966-688-072-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | АО128263
Усатюк, М.. Заменители чая и кофе [Текст] / М. Усатюк ; ред. Ф. В. Церевитинов ; НИИ торговли и общественного питания Наркомторга СССР. - М. : Госторгиздат, 1942. - 47 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА676814
Шаров, Богдан Владимирович. Чай и чаепитие [Текст] : секреты выбора и приготовления чая / Б. В. Шаров. - 2-е изд., с изм. - К. : Елисейские Поля, 2006. - 104 с.: ил. - ISBN 966-96654-0-X
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | Р108037
Ahmad Tea, London. Английский чай "Ахмад" [Текст] : каталог 2006 (1) / Ahmad Tea, London. - Б.м. : [б.и.], 2006. - 21 с.: ил.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ4754
Чай чорний. Терміни та визначення основних понять і основні вимоги (ISO 3720:1986, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ4771
Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту вологи (втрата маси за температури 103°C) (ISO 7513:1990,IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ5370
Чай чорний байховий фасований. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ5623
Чай. Готування настою для сенсорних випробувань (ISO 3103:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - IV, 5 с. : рис. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ІВ215207
The сlassic of tea [Text]. - [Taiwan] : [Net and books], 2010. - 123 p. : ill. - Текст кит. - ISBN 978-986-213-195-4
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ6109
Чай. Метод відбирання проб (ISO 1839:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2012. - IV, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | В277350/1
Lu Yu The classic of tea. The sequel to The classic of tea [Text] / written by: Lu Yu, Lu Tingcan. - Changsha, Hunan : Hunan people's publ. house, 2009 . Vol. 1 / transl. into modern Chinese a. into Engl. by Jiang Xin a. Jiang Yi. - 2009. - 303 p. - (Library of Chinese classics : Chinese-English). - Текст кит., англ. - ISBN 978-7-5438-5994-4
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | В277350/2
Lu Yu The classic of tea. The sequel to The classic of tea [Text] / written by: Lu Yu, Lu Tingcan. - Changsha, Hunan : Hunan people's publ. house, 2009 . Vol. 2 / transl. into modern Chinese a. into Engl. by Jiang Xin a. Jiang Yi. - 2009. - P. 305-701. - (Library of Chinese classics : Chinese-English). - Текст кит., англ. - ISBN 978-7-5438-5996-4
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ7337
Чай швидкорозчинний. Методи визначення об'ємної маси сипкого та спресованого порошку (ISO 6770:1982, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ7355
Чай. Метод готування подрібненої проби з відомим умістом сухої речовини (ISO 1572:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | СТ7356
Чай. Метод визначення втрати маси за температури 103°С (ISO 1573:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ7357
Чай. Метод визначення вмісту золи, розчинної і нерозчинної у воді (ISO 1576:1988, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |