Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л983$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС60680

Джинджолия, Резо Ражденович.
Разработка и промышленное освоение технологии черного чая с крепким настоем [Текст] : дис. в форме науч. докл... д-ра техн. наук: 05.18.10 / Джинджолия Резо Ражденович ; Государственная комиссия Совета Министров СССР по продовольствию и закупкам, Грузинский ин-т субтропического хозяйства. - Сухуми, 1990. - 54 с. - с. 49-54

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА345545

Меграбян, Армен Челюскинович.
Обоснование технологий производства растительных чаев из дикорастущих растений региона Лори Республики Армения [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.08.01 / Меграбян Армен Челюскинович ; Государственный аграрный ун-т Армении. - Ереван, 2006. - 17 с.
Описание составлено по переводу. - Текст на арм. яз.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Р79629


Інструкція про порядок і умови постачання, приймання, зберігання та відпуску чаю чорного байхового І2-034-94 [Текст] / підгот. О. М. Плужнікова [та ін.]. - К. : [б.в.], 1994. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Р92951


Экспертиза качества чая [Текст] : метод. руководство МВШЭ. МР-006-2001 / авт.-сост. Л. Г. Елизарова ; общ.ред. П. А. Красовский ; Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза". - 2. изд., испр. - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2001. - 42 с. - (Серия "Библиотека эксперта" ; вып.9.). - ISBN 5-93399-004-3 (вып.9). - ISBN 5-93399-001-9 (серия)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА652998

Фролов, Виктор Васильевич.
Дао чая (путь чая) [Текст] / В. В. Фролов, Хе Донлян. - Д. : ИМА-пресс, 2004. - 252 с.: фото. - ISBN 966-688-072-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
АО128263

Усатюк, М..
Заменители чая и кофе [Текст] / М. Усатюк ; ред. Ф. В. Церевитинов ; НИИ торговли и общественного питания Наркомторга СССР. - М. : Госторгиздат, 1942. - 47 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА676814

Шаров, Богдан Владимирович.
Чай и чаепитие [Текст] : секреты выбора и приготовления чая / Б. В. Шаров. - 2-е изд., с изм. - К. : Елисейские Поля, 2006. - 104 с.: ил. - ISBN 966-96654-0-X

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
  
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
Р108037

Ahmad Tea, London.
Английский чай "Ахмад" [Текст] : каталог 2006 (1) / Ahmad Tea, London. - Б.м. : [б.и.], 2006. - 21 с.: ил.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ4754


Чай чорний. Терміни та визначення основних понять і основні вимоги (ISO 3720:1986, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ4771


Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту вологи (втрата маси за температури 103°C) (ISO 7513:1990,IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ5370


Чай чорний байховий фасований. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ5623


Чай. Готування настою для сенсорних випробувань (ISO 3103:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - IV, 5 с. : рис. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ІВ215207


The сlassic of tea [Text]. - [Taiwan] : [Net and books], 2010. - 123 p. : ill. - Текст кит. - ISBN 978-986-213-195-4

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ6109


Чай. Метод відбирання проб (ISO 1839:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2012. - IV, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
В277350/1

Lu Yu
The classic of tea. The sequel to The classic of tea [Text] / written by: Lu Yu, Lu Tingcan. - Changsha, Hunan : Hunan people's publ. house, 2009 .
Vol. 1 / transl. into modern Chinese a. into Engl. by Jiang Xin a. Jiang Yi. - 2009. - 303 p. - (Library of Chinese classics : Chinese-English). - Текст кит., англ. - ISBN 978-7-5438-5994-4

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
В277350/2

Lu Yu
The classic of tea. The sequel to The classic of tea [Text] / written by: Lu Yu, Lu Tingcan. - Changsha, Hunan : Hunan people's publ. house, 2009 .
Vol. 2 / transl. into modern Chinese a. into Engl. by Jiang Xin a. Jiang Yi. - 2009. - P. 305-701. - (Library of Chinese classics : Chinese-English). - Текст кит., англ. - ISBN 978-7-5438-5996-4

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ7337


Чай швидкорозчинний. Методи визначення об'ємної маси сипкого та спресованого порошку (ISO 6770:1982, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ7355


Чай. Метод готування подрібненої проби з відомим умістом сухої речовини (ISO 1572:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ7356


Чай. Метод визначення втрати маси за температури 103°С (ISO 1573:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ7357


Чай. Метод визначення вмісту золи, розчинної і нерозчинної у воді (ISO 1576:1988, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського