Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-642$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВС32972


Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 1998. - 656 с. - ISBN 966-539-134-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВС33917


Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності / авт.-розроб. О. В. Шалимінов [та ін.]. - К. : А.С.К., 2000. - 848 с. - ISBN 966-539-170-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА598017


Збірник рецептурних страв (технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення: альгінат натрію, еламін, зостера, спіруліна, пектин, кріопорошки, висівки пшеничні, зародки пшениці, продукти ЄСО, чорний харчовий альбумін [Текст] / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; заг. кер. розробкою М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. - 270 с. - ISBN 966-95521-8-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВС34825


Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2001. - 656 с. - ISBN 966-539-209-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВС37476


Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2003. - 656 с. - ISBN 966-539-209-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВС37716


Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності / авт.-розроб. О. В. Шалимінов [та ін.]. - К. : А.С.К., 2003. - 847 с. - ISBN 966-8291-17-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВС39826


Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; розроб. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : Книга, 2004. - 428 с. - ISBN 966-8314-08-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВС39806


Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2005. - 656 с. - ISBN 966-539-209-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВС43865


Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності / авт.-розроб. О. В. Шалимінов [та ін.]. - К. : А.С.К., 2007. - 848 с. - ISBN 966-8291-17-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВС45207


Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2007. - 656 с.: табл. - ISBN 966-539-209-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВС40716


Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для підприємств громад. харчування всіх форм власності / авт.-розроб. О. В. Шалимінов [та ін.]. - К. : А.С.К., 2005. - 847 с. - ISBN 966-8291-17-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СО26982


Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності. - 2-ге вид., доп. - Х. : Фактор, 2006. - 784 с. - (Бібліотека "Фактора"). - ISBN 966-312-214-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВС46031


Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2008. - 656 с. - ISBN 978-966-539-538-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВС52787


Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для п-в громад. харчування всіх форм власності / [авт.-розроб.: О. В. Шалимінов та ін.]. - К. : А.С.К. : Ігнатекс-Україна, 2012. - 847 с. : табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-97049-4-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВС53026


Сборник технологических карт на блюда и кулинарные изделия для заведений ресторанного хозяйства [Текст] / [авт.-сост. А. М. Беляева]. - 2-е изд., испр. - К. : А. С. К. : Игнатекс-Украина, 2012. - 1247 с. : табл. - Бібліогр.: с. 1213. - 500 прим. - ISBN 978-966-97049-6-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВС54035


Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий обществ. питания / [авт.-сост.: А. И. Здобнов, В. А. Цыганенко]. - К. : Арий, 2012. - 679 с. : табл. - 2000 прим. - ISBN 978-966-498-183-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
Онищенко О. С. ВА1759


Фирменные блюда и изделия, разработанные работниками предприятий общественного питания Черкасского облпотребсоюза [Текст] / Черкас. облпотребсоюз, Упр. обществ. питания. - Черкассы : [б. и.], 1979. - 132, [1] с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВС56306


Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення [Текст] / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 771 с. : табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-587-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА780722


Збірник рецептур страв слобожанської кухні (технологічні картки) [Текст] : [для закл. ресторан. госп-ва] / Харків. торг.-екон. ін-т КНТЕУ ; [уклад.] К. В. Свідло [та ін.]. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2014. - 158 с. - Бібліогр.: с. 157-158. - 30 прим. - ISBN 978-617-7188-52-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВС69169


Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства [Текст] / [авт.-розроб. та уклад. О. В. Шалимінов]. - 5-те вид., перероб. та допов. - Київ : Арій, 2022. - 991 с. - ISBN 978-966-498-495-6

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського