Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий пошук
Розширений пошук
Алфавітні покажчики
Бази даних
Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку
Віртуальна довідка
Тематичний інтернет-навігатор
Наукова електронна бібліотека
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
стислий
Знайдено в інших БД:
Автореферати дисертацій (1)
Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит:
(<.>I=РА320482<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
Категорія:
Хімічна технологія. Хімічні та харчові виробництва
1.
РА320482
Шапорова, Тетяна Миколаївна
.
Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М.Шапорова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.
Рубрики:
Одержання продуктів спеціальної консистенції
Натуральні овочеві консерви
Видання зберігається у :
Основний фонд
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського