Пошуковий запит: (<.>K=ISO$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4417
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС90439
Віткін, Леонід Михайлович. Формування методичних і нормативних засад для впровадження міжнародних стандартів ISO 9000 у вищих навчальних закладах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Віткін Леонід Михайлович ; Київський національний ун-т технологій та дизайну. - К., 2005. - 306 арк.: рис. - арк. 176-188
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС75603
Друзюк, Василь Миколайович. Формування нормативних засад для впровадження стандартів ISO 14000 [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Друзюк Василь Миколайович ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2002. - 320 арк. - арк. 176-184
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС102422
Ковешникова, Татьяна Афанасьевна. Совершенствование технологии производства десертных виноматериалов в соответствии с требованиями стандартов ISO 9000 [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ковешникова Татьяна Афанасьевна ; Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 258 л.: рис. - Библиогр.: л. 154-171
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС69300
Талал Махмуд Абед Рахман Аль-Кататбех Типизация организационных структур управления предприятия как элемента системного технологического комплекса качества в ISO 9000 [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Киевский гос. ун-т технологий и дизайна ; Киевский государственный университет технологий и дизайна. - К., 2001. - 206 л. - Библиогр.: л. 177-188
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС101026
Журавель, Віктор Володимирович. Моделювання діяльності міської амбулаторної стоматологічної служби на основі системи управління якістю ISO 9001 [Текст] : дис... канд. мед. наук: 14.02.03 / Журавель Віктор Володимирович ; Одеський держ. медичний ун-т. - К., 2006. - 224 арк. - арк. 194-212
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА339032
Віткін, Леонід Михайлович. Формування методичних і нормативних засад для впровадження міжнародних стандартів ISO 9000 у вищих навчальних закладах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Віткін Леонід Михайлович ; Київський національний ун-т технологій та дизайну. - К., 2005. - 21 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА350504
Ковєшнікова, Тетяна Афанасіївна. Удосконалення технології виробництва десертних виноматеріалів у відповідності до вимог стандартів ISO 9000 [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ковєшнікова Тетяна Афанасіївна ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА350847
Журавель, Віктор Володимирович. Моделювання діяльності міської амбулаторної стоматологічної служби на основі системи управління якістю ISO 9001 [Текст] : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.03 / Журавель Віктор Володимирович ; Національний медичний ун-т ім. О.О.Богомольця. - К., 2007. - 22 с.: рис.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА322491
Друзюк, Василь Миколайович. Формування нормативних засад для впровадження стандартів ISO 14000 [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Друзюк Василь Миколайович ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Львів, 2002. - 20 с.; рис.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА364461
Кайдалова, Альбіна Володимирівна. Розробка інтегрованої системи управління якістю ISO 9001:2000/GMP на фармацевтичному підприємстві [Текст] : автореф. дис... канд. фармац.: 15.00.01 / Кайдалова Альбіна Володимирівна ; Національний фармацевтичний ун-т. - Х., 2009. - 20 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА314247
Талал Махмуд Абед Рахман Аль-Кататбех Типізація організаційних структур управління підприємства як елемента системного технологічного комплексу якості в ISO 9000 [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Талал Махмуд Абед Рахман Аль-Кататбех ; Київський держ. ун-т технологій та дизайну. - К., 2001. - 19 с.: рис.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ1636/Ч. 4
Інформаційні технології; Словник термінів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України). Ч. 4 : ДСТУ ISO/IEC 2382-4:2005; Організація даних (ISO/IEC 2382-4:1999, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. О. Перевозчикова [та ін.]. - На заміну ДСТУ 2505-94; Чинний від 01.10.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - IV, 32 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ2752/Ч. 2
Інформація і документація. Довідник бібліографічних елементів даних [Текст]. - К. : Держспоживстандарт, 2007 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 8459-2:2005; Опрацьовування замовлень (ISO 8459-2:1992, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. А. Гончаренко [та ін.]. - Чинний від 01.01.2007. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - VI, 55 с. - Бібліогр.: с. 53-54
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
14. | СТ3044
Тканини з гумовим або пластмасовим покриттям [Текст] ; Визначення стійкості до злипання (ISO 5978:1990,IDT) / пер. з англ. і наук.-техн. ред. А. Піднебесний [та ін.] ; . - Вид. офіц. - Чинний від 01-07-2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ2776/Ч. 1
Оцінювання відповідностіДекларація постачальника про відповідність [Текст] ; К. : Держспоживстандарт України2007. - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO/IEC 17050-1:2006; Загальні вимоги (ISO/IEC 17050-1:2004, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. О. Цициліано [та ін.]. - На заміну ДСТУ EN 45014-2001; Чинний від 01.07.2007. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - V, 6 с. - Бібліогр.: с. 5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ2914/Ч. N04
Матеріали текстильніВизначення стійкості фарбування [Текст] ; К. : Держспоживстандарт України[200?]. - (Національний стандарт України). Ч. N04 : ДСТУ ГОСТ ИСО 105-N04:2006; Метод визначення стійкості фарбуваннядо відбілюючих засобів. Хлорит натрію (насичений) (ГОСТ ИСО 105-N04-2005, IDT; ISO 105-N04:1993, MOD) / оформ. Л. Ваніфатова. - Чинний від 01-10-2007. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - III, II, 4 с. Текст рос. мовою
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ2392/Ч. 5
Інформаційні технології; Оцінювання програмного продукту [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України). Ч. 5 : ДСТУ ISO/IEC 14598-5:2005; Процес для оцінювачів (ISO/IEC 14598-5:1998, IDT) / пер. з англ. і наук.-техн. ред. П. Андон [та ін.]. - Чинний від 01-01-2007. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - VI, 25 с. - Бібліогр.: с. 24
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ2585/Ч. 2
Сільськогосподарські трактори. Методики випробування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 789-2:2005 ; Вантажопідіймальність заднього триточкового зчіпного пристрою (ISO 789-2:1993, IDT) ; . - На заміну ДСТУ ГОСТ 30746-2003 (ИСО 789-2-93); чинний від 2008-01-01. - К. : [б.в.], 2008. - VI, 7 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
19. | Ч738.422 я86
ДСТУ ISO 8459-3:2005; Пошук інформації за замовленням (ISO 8459-3:1994, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. А. Гончаренко [та ін.]. - 2007 . Ч. 3 : ДСТУ ISO 8459-3:2005; Пошук інформації за замовленням (ISO 8459-3:1994, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. А. Гончаренко [та ін.]. - Чинний від 01.01.2007. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - VI, 42 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ9/Ч. 2
Управління якістю та елементи системи якості [Текст]. - К. : Вид-во Держстандарту України, 1997 . - (Державний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 9004-2-96 ; Настанови щодо послуг ; . - Введ. 1997.07.01. - [Б. м.] : [б.в.], 1997. - 26 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
| |
| |